Presse-citron

Smartphones 1 år sedan Vilken smartphone har den bästa skärmen på den nuvarande marknaden? Med de senaste utgåvorna för tillfället, som iPhone Pro Max eller Huawei Mate 30 Pro, är det dags att tilldela smartphone-utmärkelsen …

DisplayMate är en branschstandard för optimering, kalibrering, testning, utvärdering och jämförelse av alla typer av bildskärmar, bildskärmar, projektorer, mobila skärmar, högupplösta tv-apparater och all bildteknik som bildskärmar LCD, OLED, 3D, LED, LCoS, Plasma, etc. Företaget tilldelade nyligen iPhone 11 Pro Max ett A + -betyg, vilket är det högsta. Detta företag har aldrig haft möjlighet att tilldela ett sådant betyg tidigare.

Enligt DisplayMate överträffar den 6,5-tums OLED-skärmen som Apple erbjuder bättre än alla andra smartphones som testats av företaget. Under de många tester som genomförts har DisplayMate faktiskt sett många stora förbättringar på många faktorer. Oavsett om det är ljusstyrka eller färgnoggrannhet överträffar iPhone 11 Pro Max långt ifrån sin föregångare, iPhone XS Max.

Föreställningar som aldrig sett förut

För tillfället rankades iPhone XS Max också som den bästa skärmen på marknaden, långt bättre än konkurrenterna. Återgå till kapaciteten hos iPhone 11 Pro Max har test visat att ljusstyrkan på iPhone 11 Pro Max är den bästa bland enheter med en OLED-skärm. Som jämförelse är den 17% högre än den för iPhone XS Max.

Det erbjuder också imponerande kromatisk precision med en poäng på 0,9 JNCD, förklarar DisplayMate att det är “Visuellt omöjligt att skilja från perfektion”. DisplayMate noterar att det förmodligen är mycket bättre än ditt ”Befintlig smartphone, 4K UHD TV, surfplatta, bärbar dator och datorskärm”.

När det gäller kontrasterna är DisplayMate lite mer kritisk, men fortsätter att smickra den senaste produkten från Cupertino-företaget genom att lägga till att de bilder som tagits under testet förblir “helt häpnadsväckande och vackra”, kommer från denna ultrakritiska testare är mycket erfaren, det är ovanligt. Sammantaget hävdar DisplayMate att dessa förbättringar resulterar i “En mycket bättre skärm än andra konkurrerande smartphones”.