Presse-citron

Smartphones 10 månader sedan Samsungs nästa topp på linjen kan vara Galaxy S20, inte S11. Vad händer om Samsung gick direkt till Galaxy S20?

I början av året presenterar Samsung sin nästa avancerade smartphone. Logiskt sett bör den här, som kommer att vara efterföljaren till Galaxy S10, kallas Galaxy S11. Ett nytt rykte antyder dock att tillverkaren 2020 kan ändra sättet att namnge sina smartphones.

Enligt en tweet som nyligen publicerades av Ice Universe-kontot (en av de mest pålitliga källorna till läckage och rykten just nu) kan nästa topp i sortimentet vara “Galaxy S20″, men inte ” Galaxy S11 ”. Naturligtvis är det för tillfället bara ett rykte, och försiktighet krävs därför.

Men i alla fall är det inte första gången vi hört talas om en möjlig förändring av hur Samsung kallar sina nya modeller.

Ett nytt system?

I februari, med hänvisning till källor som är bekanta med saken, indikerade den koreanska nyhetsbyrån Yonhap att Samsung kunde ändra alla namnplaner för sina avancerade smartphones (Galaxy S och Galaxy Note).

Yonhap-källor indikerade till och med att S10 och Note 10 kunde vara tillverkarens senaste Galaxy S och Galaxy Note.

Men varför skulle Samsung vilja ändra sitt system? Av praktiska skäl. I grund och botten skulle Samsung vilja undvika tvåsiffriga siffror som 11, 12, 13, … eftersom dessa är svårare att uttala.

Men vid den tiden specificerade de koreanska medierna att tillverkaren vid den tiden ännu inte hade fattat ett slutgiltigt beslut.

I vilket fall som helst, medan du väntar på att enheten ska bli officiell, oavsett vilket tillverkarnamn du väljer, är rykten om dess tekniska ark också många. Enligt inofficiella källor skulle den utrustas med en huvudkamera på 108 megapixlar, åtföljd av en teleobjektiv på 48 megapixlar.

Och du, föredrar du “Galaxy S20” eller “Galaxy S11”?

Uppdatering 11 februari : här är vår S20 och S20 + recension och vår Galaxy S20 Ultra recension.