Presse-citron

Smartphones 11 månader sedan Kan Samsung erbjuda den bästa fotokvaliteten på marknaden? (8K, 30 fps, 108 mp) Samsung är inte känt för kvaliteten på sina foton, men det koreanska företaget vill arbeta med det och framsteg kan snabbt ses.

I morse pratade vi om att Samsung försöker hitta sin plats på smarttelefonmarknaden, och för detta vill det koreanska företaget spara pengar för att kunna erbjuda mer tillgängliga produkter. Det verkar dock som om Samsung också gör valet att erbjuda allt mer kraftfulla smartphones och speciellt vad gäller kameran.

XDA-utvecklare har undersökt och avslöjar en mängd nya alternativ som ska integreras i nästa Samsung-märkta smartphones. Vi hittar i synnerhet Director’s View-funktionen som låter dig snabbt växla till det mest lämpliga läget beroende på vad sensorn ser, eller Night Hyperlapse-funktionen, Vertical Panorama, Single Take Photo och flera nya anpassade filter.

Director’s View-läget fångade vår uppmärksamhet, det är särskilt intressant. Enligt vad vi förstod från rapporten verkar det som att den här funktionen låter dig förhandsgranska vad de andra linserna ser och därmed välja dem direkt. När det gäller Single Take Photo tillåter det att ta flera bilder och videoklipp i ett tag.

Night Hyperlapse, som namnet antyder, kommer att kombinera nattfoto- och hyperlapasfunktioner i en enda funktion för att uppnå allt mer kvalitativa videor. Vertikal panorama låter dig helt enkelt ta panorama i vertikalt format för att fånga större motiv.

Enligt Samsung skulle funktionen “anpassade filter” helt enkelt låta dig välja en bild från galleriet för att göra det till ett filter, en överraskande funktion, men snarare användbar för missbrukare till sociala nätverk.

Under de senaste åren, oavsett om det är Apple, Google eller Huawei, har dessa tre tillverkare försvarat sin plats som den bästa kameran. Nu kommer den koreanska kaptenen att delta i loppet, rykten framkallar det faktum att Samsung förbereder en 108 megapixel fotosensor och 8K / 30 fps videokvalitet. Ingen mår så bra på marknaden just nu.