Presse-citron

Smartphones 2 år sedan Samsung Galaxy A90: en kantlös skärm och en infällbar kamera? Samsung skulle förbereda en smartphone med en kantlös skärm och en infällbar skärm för att tävla med Vivo NEX.

Medan uppmärksamhet riktas mot Galaxy S10 och den hopfällbara smarttelefonen som Samsung kommer att presentera i februari, börjar rykten också dyka upp om en annan modell från den koreanska tillverkaren: Galaxy A90.

Det sägs vara en av de mellansnart smartphones som Samsung avser att släppa i år. Och som de andra “Galaxy A” -telefonerna som tillverkaren släppte nyligen, skulle den här modellen ha något unikt: det skulle vara den första Samsung-smarttelefonen med en infällbar kamera för fronten.

För att kunna erbjuda gränslösa smartphones har de flesta tillverkare antagit en design som fortfarande är iPhone X. Men några har valt olika lösningar, till exempel den infällbara sensorn.

En Samsung-smartphone inspirerad av Vivo NEX?

För att skilja sig från andra smartphones har Vivos NEX inte ett hack eller hål på skärmen för den främre kameran. Detta placeras på ett infällbart element som bara visas när du vill ta en selfie.

Och det är från den här designen som Samsung vill inspireras till sin Galaxy A90. Det är åtminstone vad Twitter-kontot Ice Universe, som vidarebefordras av Sammobile, säger. I flera månader har detta konto läckt ut en rad läckor angående smartphone-industrin, och i allmänhet har informationen som sprids visat sig vara korrekt.

Tack vare det infällbara AFN skulle det vara möjligt för Samsung att erbjuda en stor och kantlös skärm på sin smartphone utan skåror eller hål, vilket skulle irritera användaren.

Dessutom erbjuder andra tillverkare redan denna typ av skärm, till exempel Xiaomi, med sin Mi Mix 3. Den här enhetens framsida och dess bakre bild för att avslöja den främre kameran vid behov. Och Xiaomi ser till att den här mekanismen enligt laboratorietester har en livslängd på 300 000 öppningar.

Xiaomi Mi Mix 3-skjutreglage

Skjutreglaget och den främre fotosensorn (Mi Mix 3)

(Källa)