Presse-citron

Smartphones 4 månader sedan Android 11 är redan tillgänglig på vissa Google Pixels Trots Googles beslut är Android 11 redan tillgänglig på vissa smartphones.

Google hade planerat att vara värd för lanseringsevenemanget för Android 11 den 3 juni. Förenta staterna genomgår emellertid en komplicerad period, förutom pandemin har stora protester uppstått över hela landet sedan Georges Floyds död.

På Twitter var Mountain View-företaget ganska tydligt när det förklarade: ”Vi är glada att berätta mer om Android 11, men nu är det inte dags att fira. Vi skjuter upp evenemanget den 3 juni och betaversionen. Vi kommer snart tillbaka med mer på Android 11. ” Ett klokt beslut från Google som visar ett visst stöd för demonstranterna.

Trots detta drag verkar det dock som om några få Pixel-utrustade användare kan ha fått denna betauppdatering på sina enheter. Hur som helst är detta vad Mishaal Rahman (chefredaktör för XDADevelopers) avslöjar på Twitter. Den senare publicerade sedan massor av skärmdumpar av denna nya version på sitt konto.

Den senare listar en mängd nya funktioner, inklusive den nya strömmenyn. Här är hela tråden uppdaterad av Mishaal Rahman.

Vi kan se något nytt i stil med ikoner, som nu finns i flera former: sten, kärl och avsmalnande rektangel. Plus, som Messenger har föreslagit i flera år, kan Android 11 tillåta alla appar att sticka någon form av bubbla ovanför det vanliga gränssnittet.