Presse-citron

Smartphones 5 månader sedan Google Pixel 4a kan släppas i slutet av maj Läckor föreslår att Google Pixel 4a kan skickas från 22 maj.

Liksom många andra företag inom teknikindustrin har Google tvingats avbryta flera av sina årliga evenemang för att ersätta dem med en online-presentation.

Detta kunde ha varit fallet med Google I / O, en årlig konferens där det amerikanska företaget vanligtvis presenterar sina nya smartphones. Tillverkaren meddelade först att detta inte skulle äga rum innan det visade att inget onlinealternativ var relevant, ett beslut fattat ” För hälsans skull Från gruppens anställda.

Mot en presentation av Pixel 4a i mitten av maj?

Men det betyder inte att Google inte kommer att avslöja någon smartphone under maj månad. Faktum är att den tyska bloggen Caschys indikerar att ha konsulterat interna dokument från Vodafone Tyskland och framkallat den nya telefonen. Enligt denna information kan Google Pixel 4a börja leverera redan den 22 maj.

Baserat på det datumet betyder det att Google kunde hålla en presentation (… online) av den nya Pixel 4a ungefär en vecka innan den släpptes, vilket kommer mycket nära datumen då I / O-konferensen skulle äga rum. antingen från 12 till 14 maj 2020. Det kan därför vara så att telefonen presenteras i dessa vatten och sedan kan beställas i Europa runt 22 maj.

Google har ännu inte kommenterat denna information. Men majoriteten av konkurrenterna har valt att lyfta slöjan för nya produkter trots inneslutningen, som Apple och dess iPhone SE 2020.

Som rykten antydde utnyttjade Apple-märket april för att presentera sin billigaste modell och starta leveranser en vecka senare. Med designen av en iPhone 8 lånar telefonen flera egenskaper från iPhone 11 till priset av 489 euro, eller 300 euro mindre än det intervall som presenterades i september förra året.

Det skulle därför inte vara förvånande att Google presenterar Pixel 4a under denna period, en telefon som också kommer att presentera sig som en av de mest tillgängliga modellerna i sortimentet, där Pixel 4 kom tillbaka till 769 euro när den släpptes mot 399 euro för Pixel 3a.

Google Pixel 4 till bästa pris Baspris: 769 €

Se fler erbjudanden