Presse-citron

Smartphones 5 månader sedan Poco F2 Pro: Det kan vara en av de billigaste premiumsmartphones Poco F2 Pro sägs vara den europeiska versionen av Redmi K30 Pro, en avancerad, prisvärd smartphone som Xiaomi redan har presenterat. ..

Även om varumärket Poco började på hattarna från dess skapelse av Xiaomi 2018, tack vare framgången med Poco F1 släppte den inte en ny modell 2019. I år har dock Poco beslutat att göra en comeback. Och efter att ha presenterat Poco X2 i februari förbereder den sig nu på att lansera en annan modell, Poco F2 Pro.

Och det finns fler och fler rykten om den här enheten. För en vecka sedan vidarebefordrade vi information om att Poco F2 Pro kunde kosta 649 euro för en modell med 6 GB RAM och 128 GB lagring och 749 euro för en modell med 8 GB RAM och 256 GB lagring. .

En mer tillgänglig topp i sortimentet?

Men den här veckan publicerar Android Authority-webbplatsen en ny artikel som föreslår att Poco F2 Pro kan kosta mindre. Enligt denna nya artikel skulle priset i Europa i slutändan vara 570 euro för en modell med 128 GB intern lagring.

Hur som helst borde Poco F2 Pro vara en av de billigaste premium-smartphonesna på marknaden. Trots ett pris som skulle vara relativt lågt bör den här enheten ha ett tekniskt ark som kan jämföras med modeller som Mi 10 Pro eller Samsung Galaxy S20.

I verkligheten tror många media att Poco F2 Pro borde vara den europeiska versionen av Redmi K30 Pro, en modell som redan har gjorts officiell av Xiaomi i Asien (så det skulle vara samma smartphone, men med olika namn och några subtila skillnader).

Liksom de flesta premium smartphones 2020 använder Redmi K30 Pro en Qualcomm Snapdragon 865-processor. Enheten har en 6,67-tums AMOLED-skärm och en 20-megapixel pop-up-frontkamera för selfies. På baksidan har den här smarttelefonen 4 kameror, inklusive en 64-megapixel huvudkamera. Och dess batteri har en kapacitet på 4700 mAh. Den kan laddas med ett 33W snabbladdningssystem, som går från 0% till 100% på 63 minuter.

Men för tillfället, eftersom Xiaomi ännu inte officiellt har meddelat vare sig priserna eller det tekniska bladet för Poco F2 Pro, bör all denna information fortfarande övervägas med extrem försiktighet.