Presse-citron

Smartphones 6 månader sedan I Kina har iPhone-försäljningen redan återhämtat sig I mars har iPhone-försäljningen redan återhämtat sig i Kina, efter en katastrofal februari.

I Frankrike kommer inneslutningen att pågå ytterligare en månad, men i Kina startar ekonomin på nytt. Och självklart har iPhone-försäljningen i Mellanriket redan återhämtat sig i mars.

I februari påverkades landet kraftigt av inneslutningsåtgärder för att stoppa spridningen av COVID-19. Och vi pratade om uppgifter enligt vilka Apple skulle ha skickat mindre än 500 000 enheter under den månaden, vilket motsvarade en nedgång på 60%.

Men från och med mars har iPhone-transporter till Mellanriket redan nått 2,5 miljoner enheter, enligt en artikel från Bloomberg baserad på data från China Academy of Information and Communications. Teknologi. Jämfört med mars 2019 skulle detta innebära en ökning av försändelserna med 19%.

På grund av epidemin tvingades Apple och dess partners att stänga butiker i Kina, vilket allvarligt påverkade försäljningen. Men i mars meddelade Apple att alla sina Apple-butiker i landet redan hade öppnat igen, medan företaget också meddelade stängning av butiker i resten av världen. Samtidigt återupptog fabriker som monterar Apple-produkter i Kina också sina normala produktionshastigheter.

Men om Apple redan studsar tillbaka i mars, efter en katastrofal februari i Kina, verkar andra tillverkare inte se samma rebound än. I själva verket, enligt Bloomberg-artikeln, upplevde hela den kinesiska smarttelefonmarknaden, som inkluderar tillverkare av Android-smartphones, fortfarande en nedgång på 22% (eller 21 miljoner enheter) av transporter till Mars.

Rykten om iPhone 12 fortsätter att cirkulera på webben

Samtidigt skulle Apple fortsätta att utveckla sina nya avancerade smartphones trots de inneslutningsåtgärder som beställts runt om i världen, inklusive i Kalifornien, där företagets huvudkontor ligger.

Under de senaste dagarna har rykten om efterträdarna till iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max fortsatt att cirkulera på nätet. Till exempel handlar ett av dessa rykten om en designförändring på minst två av de nya iPhonerna som Apple förväntas avslöja i september.

Istället för de rundade gränserna som på de senaste modellerna skulle dessa enheter ha platta rostfria kanter som kan påminna om iPad Pro eller iPhone 5.