Presse-citron

Smartphones för 10 månader sedan Kolla in hur Galaxy Note 10 Lite kan se ut En prisvärd version av Galaxy Note 10 med en Infinity-O-skärm, S-Pen, men ett mer blygsamt specifikationsblad?

Enligt rykten förbereder Samsung lanseringen av Galaxy Note 10 Lite, en lättare och billigare version av sin senaste avancerade smartphone. Och om den koreanska tillverkaren för tillfället inte har bekräftat detta, är läckage angående denna modell redan många på nätet.

På senare tid är det det tyska mediet WinFuture, vidarebefordrat av TecRadar, som publicerade påstådda återgivningar av denna enhet.

Som visas i en av dessa återgivningar, ovan, skulle enheten därför ha en ganska “Infinity-O” -skärm som liknar Samsung Galaxy Note 10, med ett hål borrat för den främre kameran.

Till skillnad från Note 10-skärmen skulle Note 10 Lite-skärmen inte vara böjd på sidorna.

På baksidan kommer Note 10 Lite att ha en fotomodul som liknar de i Galaxy A51 och Galaxy A71, de mellanklassade smartphones som nyligen presenterades av Samsung.

Och till skillnad från Note 10 som har fyra kameror på baksidan, skulle Note 10 Lite bara ha tre.

Och naturligtvis kommer Note 10 Lite att ha en S-Pen-penna, vilket är kännetecknet för det koreanska varumärkets Galaxy Note-enheter.

Lite-versionen av Not 10?

A priori bör Note 10 Lite vara en mellanklass-smartphone, men som delar vissa egenskaper och designelement med Galaxy Note 10, som är premiumenheter. Därför bör det tekniska bladet vara mer blygsamt.

Not 10 Lite bör dock dra nytta av alla nya funktioner i Galaxy Note 10 S-Pen, till exempel möjligheten att styra smarttelefonen med denna penna, via en Bluetooth-anslutning.

Men naturligtvis, medan vi väntar på att denna enhet ska bli officiell, vilket kan göras i början av 2020, krävs pincett för tillfället.