Presse-citron

Smartphones för 2 år sedan I Europa säljer Huawei Mate 20 Pro 40% bättre än P20 Pro Medan tillverkaren formaliserade Huawei Mate 20 och Mate 20 Pro för två veckor sedan skulle den senare redan sälja 40%. .

För några dagar sedan avslöjade Huawei att försäljningen av Mate 20 Pro har exploderat i Europa sedan lanseringen, så mycket att varumärkets senaste smartphone överstiger P20 Pro, som presenterades i mars förra året. Det kinesiska varumärket hävdar faktiskt att förbeställningar är 40% högre än de sistnämnda, som i sig hade rekord. Vid den tiden hade P20 Pro redan lyckats sälja fyra gånger bättre än P10 Plus. Totalt sett har Huawei enligt uppgift lyckats sälja cirka 6 miljoner P20 Pro på tre månader, vilket förkunnar potentialen i det kinesiska företagets senaste tillskott.

De tekniska egenskaperna hos Huawei Mate 20 Pro förför Europa

Som en påminnelse marknadsförs Huawei Mate 20 Pro till ett pris av 999 euro, mot 799 för Mate 20. I jämförelse såldes Huawei P20 Pro 899 euro när den släpptes, vilket innebär att den senaste smarttelefonen är den dyraste någonsin. erbjuds av företaget. Den har dock fördelen att den har kraftfulla tekniska egenskaper, till exempel dess 128 GB internminne för 6 GB RAM. Förutom denna punkt är Huawei Mate 20 Pro en av de första smartphones som har möjlighet att ladda en annan mobil … inklusive en iPhone! Mobilen har också ett nytt chip, Kirin 980, och en fingeravtrycksläsare tillgänglig direkt under AMOLED-skärmen.

Det är uppenbart att företagets kommersiella strategi betalar mer och mer genom åren, trots att det inte kan komma åt en marknad som USA, där Mate 20 Pro är förbjudet att sälja på grund av misstanke om spionage. Ändå verkar europeiska användare särskilt intresserade av den nya Huawei-mobilen.

För tre månader sedan steg den kinesiska tillverkaren till Apple och blev världens nummer två på smarttelefonmarknaden.

Källa

Huawei P20 Pro till bästa pris Baspris: 899 €

Se fler erbjudanden