Presse-citron

Smartphones För 2 år sedan trollade Google iPhone XS-kameran med sin Pixel 3 Google utnyttjade en av sina senaste annonser för att skicka en spade till iPhone XS och ansåg att kvaliteten på dess Pixel 3 är överlägsen.

I helgen tillät Google sig att trolla kvaliteten på nattfoton på iPhone XS-kameran genom att jämföra funktionerna i dess Pixel 3.

Google strider mot iPhone XS

I en tweet som delades den 27 januari talade Googles vice president för produktmarknadsföring, Martin Chow, direkt till Apple. Stödjande bilder sa han: ” Night Sight på Google Pixel 3 – det är ganska berättande “.

På fotografiet som tagits med iPhone XS är motivet mycket mörkare så att du inte kan se om hans uttryck eller hans ansikte. Bildens bakgrund, himlen, är också väldigt mörk. I jämförelse är skottet med Google Pixel 3 mycket tydligare, vilket stöder det faktum att det amerikanska företaget verkligen har arbetat med att förbättra sitt Night Sight-läge.

Det är inte första gången som Google trollar Apple på det här sättet, så att företaget redan har jämfört två bilder på samma sätt. Redan vid den tiden bedömde företaget att iPhone XS gjorde foton mycket mörkare än Pixel 3.

Google Pixel 3-annonsering

Med tanke på att Night Sight-läget inte startade samtidigt som Pixel 3, skulle det inte vara förvånande om Google vill göra sin funktion känd för en bredare publik. För att göra detta kan företaget mycket väl jämföra kvaliteten på kameran med konkurrenterna för att bevisa att den egna är bättre och därmed integrera denna positionering i en större reklamkampanj till förmån för funktionaliteten.

Källa

iPhone XS till bästa pris Baspris: 1159 €

Se fler erbjudanden