Presse-citron

Smartphones Vi förklarar för dig.

Kämpa mot smartphone-beroende?

Var ärlig. Om det tar slut på batteriet i några dagar kommer det troligtvis att stressa dig lite. Oavsett om du letar efter ett uttag för att ladda det. Även om ordet är otäckt kan det kallas beroende för vissa användare.

Detta är vad VitaminWater-företaget vill spela på. På sin webbplats gör hon minst sagt ett förföriskt löfte:

Ge upp din smartphone och vinn 100 000 dollar.

Konkurrenskraft kräver, vi vill veta mer. Att förstå hur man släpper vår smartphone kan spara en förmögenhet (förutom den uppenbara produktivitetsvinsten). Och lika mycket att säga att det är där sakerna tar lite.

Du bör börja med att skicka ett meddelande på Instagram eller Twitter med hashtags: #NoPhoneForAYear och #contest. Där måste du förklara varför du vill klara dig utan din smartphone (utöver tävlingen) och vad du kommer att göra med denna hårt förtjänade fritid.

En mycket vag konkurrens

Företaget lämnar internetanvändare till den 8 januari för att komma igång. Vinnaren kommer sedan att kontaktas via ett av de sociala nätverken från 22 januari.

Vinnaren (om vi verkligen kan prata om seger?) Måste använda en 1996-telefon (vi pratar inte om en smartphone för tillfället) och inte använda en surfplatta. Å andra sidan är datorer tillåtna.

För VitaminWater är berömd vinst tydlig. Många medier runt om i världen pratar om denna överraskande kampanj. Men bristen på insyn i de viktiga elementen för företaget i urvalet är lite överraskande. Det är också oklart hur de tror att de är helt säkra på att vinnaren kommer att hedra affären. Men hur mycket pengar du kan vinna är nykterande. Redo att bekämpa ditt beroende?

Källa