Presse-citron

Smartphones11 månader sedan One Hyper: Motorola lanseras i popup-kameran! En ny smartphone presenteras av Motorola den 3 december. Den är utrustad med en popup-kamera och en helt kantlös skärm.

Motorolas nyheter om sin hopfällbara smartphone hade gömt en mer förestående nyhet. Nästa vecka, den 3 december, mer exakt, har det amerikanska företaget bokat ett möte med pressen i Brasilien för att avslöja en helt ny smartphone.

Tillkännagivandet av presentationsdatumet gjordes de senaste timmarna och gjorde det möjligt att formalisera en punkt som fortfarande var ett rykte: dess nya smartphone – kallad One Hyper – kommer att erbjuda en popup-kamera, en teknik i “låda” som redan animerar på Oppo och OnePlus i synnerhet. Som en påminnelse är dess närvaro en lösning för att låta smarttelefonens skärm passa hela framsidan och lämna skåran eller stansen som vanligtvis rymmer den främre kameran.

motorola en hyper presentation

© Motorola

Motorola One Hyper har en speciell popup-kamera

Det har gått år sedan Motorola hade fått så mycket uppmärksamhet i pressen. Det måste sägas att sedan presentationen av dess Razr och publiceringen av nya patent på designen av en andra generation av sin hopfällbara skärmflip-smartphone har varumärket haft bläckflöde.

Men det var också ett riktigt sätt att placera sig på scenens framsida och hoppas kunna lansera en ny smartphone i rampljuset. Dess nästa “One Hyper”, som kompletterar “One” -serien (One, One Power, One Vision, One Action, One Zoom och One Macro), blir varumärkets första smartphone som erbjuder en popup-kamera. Och trots att den här tekniken inte längre är så original bör det fortfarande pratas om: designen som Motorola valt har en originalitet.

Kameran passar faktiskt inte direkt in i formfaktor av smarttelefonen. Motorola föredrog att hysa den lilla modulen i huvudmodellen, som rymmer huvudsensorerna, på enhetens baksida. Således kommer kameran att komma ut från baksidan av smarttelefonen med en orientering som naturligt vetter mot framsidan. Du kan upptäcka detta tack vare foton från våra kollegor från ProAndroid.com.

motorola one hyper 2019

© ProAndroid.com

Ganska klassiska funktioner för en smartphone

De innovationer som förväntas på denna nya One Hyper är dock ganska begränsade. Enligt vissa medier kommer en ljusremsa att omge fingeravtrycksläsaren på baksidan av smarttelefonen. Annars kommer dess tekniska egenskaper att vara ganska klassiska och kommer att placera smarttelefonen bland mellanklassmodellerna.

Den berömda popup-kameran ska fortfarande innehålla en 32 MP-sensor och huvudkameran kommer att vara en 64 MP-modul. One Hyper-processorn kommer att vara en Snapdragon 675 och den ska kopplas till ett 4 GB RAM-minne. För resten måste vi vänta till 3 december.