Presse-citron

Smartphones4 månader sedan Var kan jag köpa Xiaomi Poco F2 Pro till bästa pris? Letar du efter det bästa priset för att köpa en billig Xiaomi Poco F2 Pro? Upptäck vår köpguide för 2020.

Efter det utmärkta prisvärdet på F1 2018 är Pocophone och Xiaomi tillbaka 2020 med Poco F2 Pro. Det är den första 5G-smarttelefonen i sortimentet, som har en filosofi som liknar sin föregångares. På programmet, en billig smartphone för sin utrustning och en skärm utan hack eller stans för att integrera selfie-kameran.

I Frankrike har smarttelefonen precis släppts men drar fortfarande fördel av billigare priser än sina motsvarigheter i premiumsegmentet. Om du för närvarande tvekar att byta telefon och letar efter var du kan köpa Xiaomi Poco F2 Pro, är den här artikeln för köphandbok något för dig. Vi kommer tillbaka till det tekniska bladet, fördelarna och det bästa priset på Poco F2 Pro.

Pocophone F2 pro till bästa pris Baspris: 599 €

Se fler erbjudanden

I Xiaomi Poco F2 Pro bästa prisjämförelsetabell som visas ovan, kan du hitta de bästa priserna för att köpa den senaste Poco F2 Pro billigt. Vi har identifierat alla franska e-handlare som säljer produkten för att erbjuda dig – i realtid – det bästa priset att köpa Poco F2 Pro billigt. Sedan dess, var kan jag köpa Poco F2 Pro från Xiaomi till bästa pris 2020? Här är allt du behöver veta om dem.

Pocophone F2 Pro

Vår köpguide för Xiaomi Poco F2 Pro © Xiaomi

Poco F2 Pro köpguide

Varför köpa en Poco F2 Pro?

I den första delen av vår köpguide för Xiaomi Poco F2 Pro tar vi en snabb titt på varumärkets senaste smartphone och varför den är fördelaktig jämfört med sina konkurrenter. Nedan kommer du att kunna upptäcka fördelarna innan du köper Xiaomi Poco F2 Pro.

En skärm helt kant till kant

Låt oss börja denna serie fördelar genom att framkalla skärmen på Xiaomi Poco F2 Pro, en av de trevligaste att titta på på marknaden. Anledningen till att denna 6,67 tums AMOLED-panel ser så premium ut är att den inte rymmer selfie-kameran. Pocophone- och Xiaomi-teamet har beslutat att migrera kameran till en pop-up-modul placerad på toppen av enheten, vilket därmed undviker att behöva integrera ett hack eller ett stans och därför ta en del av enhetens yta. skärm.

Det är därför en AMOLED-skärm (och mer IPS LCD som på sin föregångare), med en upplösning på 1080 × 2400 pixlar. Den upptar 82,7% av framsidan av smarttelefonen och lovar en mycket bra maximal ljusstyrka på 500 nits. De kräsena kommer att ångra bristen på en uppdateringsfrekvens på 90Hz, men som du kommer att kunna upptäcka är Poco F2 Pro inte så dyr som sina huvudkonkurrenter.

En billigare 5G-smartphone

Stark punkt på smarttelefonen med tanke på dess prispositionering: dess 5G-anslutning. Och ja, den nya Pocophone F2 Pro är verkligen en 5G-smartphone, som fungerar med en Qualcomm Snapdragon 865-processor, igen det bästa i nuvarande processorer. Slutligen är smarttelefonen kraftfull och redo att användas i flera år med den nya generationens mobilnätverk. På batteridelen, för samma tillfälle, håller Pocophone F2 Pro sinnetillståndet för Poco F1 från 2018. Ett 4700 mAh-batteri finns tillgängligt och laddning sker med en ultra snabb laddare på 30 W.

Pocophone F2 pro till bästa pris Baspris: 599 €

Se fler erbjudanden

En mycket bra fyrfaldig fotosensor

Som framgår av testerna ger den nya Poco F2 Pro användarna en trevlig överraskning när det gäller att ta bilder. Den fyrdubbla sensorn, placerad i en cirkulär enhet som OnePlus 7T, är mycket mångsidig och naturlig när det gäller att återge bilderna. Vi noterar närvaron av en huvudlins med 26 mm öppning vid f / 1.9 med en 64 MP-sensor, Sony IMX 686, men också en ultra vidvinkelobjektiv på 123 grader med en 13 MP-sensor. Fortfarande på samma modul finns också en zoomsensor, med en lins med en brännvidd på 50 mm som också möjliggör makrofotografering. Slutligen stöder en djupsensor programvaran, särskilt för stående läge.

Kameran utnyttjar processorns kraft för att spela in videor upp till 8K. 4K-upplösningen ökar under tiden vår video till 60 fps, och en slow motion på 960 fps erbjuds med en upplösning på 1080p. På framsidan är selfie-kameran 20 MP.

En portuttag alltid närvarande, och det är sällsynt

Vi kunde inte komma över det 2020: Poco F2 Pro finns fortfarande med en jack för att kunna ansluta hörlurar. Detta element försvinner på resten av marknaden, vilket kan göra vissa kunder besvikna. Med denna Pocophone F2 Pro kan du inte längre välja mellan att ladda din smartphone eller lyssna på musik, liksom skyldigheten att köpa Bluetooth-hörlurar.

Xiaomi Poco F2 Pro

Ta reda på var du kan köpa Xiaomi Poco F2 Pro till bästa pris © Xiaomi

Var kan jag köpa en Pocophone F2 Pro, vilket pris?

Låt oss komma till den viktigaste delen av den här artikeln: var kan jag köpa Xiaomi Poco F2 Pro till bästa pris? Låt oss nu gå till kärnan i saken och jämföra de olika franska sajterna för att hitta det bästa priset för Poco F2 Pro. Som vanligt erbjuder vi dig en sammanfattningstabell över de bästa priserna, genom att live uppdatera de potentiella bra erbjudanden som erbjuds av e-handlare.

Köp Poco F2 Pro billigt

Vid lanseringen är Redmi Poco F2 Pro tillgänglig till ett rekommenderat pris på 599 €, det bästa erbjudande priset är 559,00 €. Detta är en relativt låg prisposition för smarttelefonens prestanda, och Poco F2 Pro är en av de billigaste produkterna som erbjuder en Snapdragon 865-processor, 5G-anslutning och en 64-megapixelsensor från Samsung.

Bästa billiga Poco F2 Pro-priset:

Pocophone F2 pro till bästa pris Baspris: 599 €

Se fler erbjudanden

Som du kan ta reda på ovan, för tillfället är det bästa priset för Xiaomi Poco F2 Pro 559,00 €. Vi vill påpeka att smartphones i Xiaomi-serien utsätts för betydande minskningar av deras pris över tiden. Mellan de bra erbjudanden som erbjuds av e-handlare och den mer naturligt sjunkande produkten kommer Pocophone F2 Pro att bli billigare under månaderna.

Xiaomi Poco F2 Pro

599 € Xiaomi Poco F2 Pro