Presse-citron

Smartphones5 månader sedan Det skulle inte finnas en Samsung Galaxy Note 20 Ultra Till skillnad från Galaxy S20 skulle Galaxy Note 20 inte ha en Ultra-version. Samsungs nya Galaxy Note bör presenteras under andra halvåret 2020 …

Tidigare i år imponerade Samsung teknikvärlden med introduktionen av Samsung Galaxy S20 Ultra. Detta är den dyraste modellen i sin nya generation av premiumsmartphones och enheten sticker ut med sin imponerande kombination av kameror på baksidan (inklusive en 108 megapixel huvudkamera och en 100x zoom).

Men det är möjligt att fans av Galaxy Note-smartphones inte har rusat till S20 Ultra och väntat på att Samsung ska släppa en Galaxy Note 20 Ultra (med liknande specifikationer + penna och större skärm). Den dåliga nyheten är att Samsung enligt ett nytt rykte bara planerar att släppa en Galaxy Note 20 och en Galaxy Note 20+, men inte en Galaxy Note 20 Ultra.

Detta nya rykte framkallas av en artikel från Android Authority, som förmedlar en serie tweets från Ross Young, chefen för företaget Display Supply Chain Consultants.

Ingen anmärkning 20 Ultra?

För tillfället vet vi inte vad detta innebär för Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20+. Är det möjligt att Note 20+ äntligen är ganska nära egenskaperna hos S20 Ultra (med sin 108 megapixelkamera)? För tillfället vet vi inte. Och eftersom ovanstående information inte kommer från en officiell källa, bör den ses med extrem försiktighet just nu.

Annars kommer det att noteras att Ross Young i en annan tweet ger påstådd information på skärmen på Galaxy Note 20+. Enligt detta skulle Not 20+ ha en 6,87-tums skärm, en upplösning på 3096 x 1444 och ett förhållande på 19,3: 9. Uppdateringsfrekvensen skulle vara 120 Hz, med en implementering som minimerar strömförbrukningen.

Normalt borde Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20+ komma fram under andra halvan av 2020. Och enligt vissa rykten är det möjligt att Samsung kommer att dra nytta av presentationsevenemanget för sin nya Galaxy Note för att också avslöja nya vikbara smartphones. : en efterträdare till Galaxy Fold, och förmodligen också en billigare version av den.