Presse-citron

Smartphones5 månader sedanEscobar attackerar Apple för 2,6 miljarder och … lanserar en iPhone 11 Pro till 499 $"Vila i fred Apple vinner Pablo alltid." Pablo Escobars storebror attackerar nu företaget Cupertino.

Det ser ut som storebror till den berömda narkotikahandeln Pablo Escobar också vill ha en serie i sin bild. Hur som helst, att bara följa dina entreprenörsäventyr är extremt spännande, och även om det inte är en serie, utan verklighet, saknar episoderna inte twist. Som en påminnelse är Roberto de Jesús Escobar Gaviria den tidigare revisorn och medgrundaren av Medellín-kartellen, han var ansvarig för 80% av den kokain som smugglades in i USA. Den senare skapade också företaget Escobar Inc den 1 maj 1984 för att tvätta inte mindre än 420 miljoner dollar i vinster som hans lillebror gör varje vecka.

Eftersom Escobar Inc fortsätter att existera och bestämde sig för att starta en hopfällbar smartphone för 6 månader sedan: Escobar Fold 1. Konstigt nog ser den här telefonen mycket ut som Royole Flexpai som kostar cirka 1299 dollar, medan Escobar Fold 1 är tillgänglig för bara 349 $. Visst enbart en tillfällighet är det inte ovanligt att byggare hämtar inspiration från andras arbete. Tyvärr kommer Escobar Inc att nekas inträde till den berömda CES 2020, särskilt på grund av kopplingarna till Pablo Escobar, men denna överraskande likhet mellan Escobar Fold 1 och Royole Flexpai.

Det krävs mer för att stoppa en Escobar, och det colombianska företaget kommer tillbaka i förgrunden några veckor senare med en helt ny smartphone: Escobar Fold 2. Den här gången är den kinesiska tillverkaren Flexpai dock inte orolig. Många tvivel uppstår om en ny slående likhet mellan den här telefonen och den som presenteras av jätten Samsung: Galaxy Fold. Återigen implementerar Escobar Inc inte samma prissättningsstrategi som sin direkta konkurrent genom att presentera Escobar Fold 2 till 399 $, medan Samsung Galaxy Fold kostar cirka 2 000 $.

Under tiden är det viktigt att ange att personerna som beställde Escobar Fold 1 aldrig har levererats, så det rekommenderas starkt att inte beställa den andra versionen. Men den berömda YouTuber Marques Brownlee bestämde sig för att veta slutet på berättelsen genom att beställa den här smarttelefonen och goda nyheter fick han. Jag ger dig videon av dess upptäckt för ditt nöje nedan. Ja, Escobar Fold 2 är faktiskt bara en Samsung Galaxy Fold täckt med en klistermärke. Smart.

Efter det finns det något att hålla låg profil. Nej, Escobar Inc är tillbaka. Efter Flexpai och Samsung attackerar nu Roberto Escobar Apple. Om vi ​​ska tro på den officiella webbplatsen för företaget, är en iPhone 11 Pro Gold till salu för endast 499 dollar. Som en påminnelse är en “riktig” iPhone 11 Pro nu tillgänglig från $ 1000. Men det mest överraskande att hitta i beskrivningen av enheten, här är det som det är: “KÖP NU FÖRE UTSÅLD! ENDAST 2000!Den OFFICIELLA ESCOBAR GOLD 11 PRO-smarttelefonen är den riktiga APPLE KILLER-telefonen. Vila i fred Apple vinner Pablo alltid. Det är en fantastisk telefon, konkurrenskraftigt prissatt. DETTA ÄR EN ORIGINAL APPLE IPHONE 11 PRO SOM HAR BLivit 24K GULDPLATERAD. GRATIS FRAKT I VÄRLDEN! FUNGERAR RUNDT OM VÄRLDEN PÅ ALLA NÄTVERK. OLÅST. DENNA TELEFON ÄR EN ORIGINAL ÄKTLIG APPLE IPHONE 11 PRO, KOMMER MED EN LUXURISK TRÄLÅS, HÖRTELEFONER OCH LADDARE. ALLA TELEFONER ÄR TESTADE OCH ARBETAR 100% MONTERADE FÖR PERFEKTION MED TRE (3) LAGER GULDPLATERING. “

Roberto Escobar sa: “Det är mitt sätt att bekämpa Apple, jag säljer deras telefoner till ett lägre pris och mina är guldpläterade med trevliga tjejer som visar dem.” Apple kommer aldrig att kunna göra det ”. Jag låter dig beundra kvaliteten på annonseringen på YouTube för att sälja detta begränsade lager av guld iPhone 11 Pro.

Utöver det har Roberto Escobar beslutat att stämma Apple. Om Cupertino-företaget är van vid denna typ av löjliga rättegång, tror Escobar att han var nära döden på grund av ett säkerhetsbrott i sin iPhone X. Den senare hävdar att en mystisk man vid namn Diego kunde hitta hans adress via ett FaceTime-samtal. Efter detta började Diego skicka hotbrev till sitt hem, så småningom tvingade han att flytta ut. Om ärendet verkar överraskande och nästan roligt begär Escobar fortfarande 2,6 miljarder i skadestånd från Apple. Detta hat mot Apple är inget nytt för Escobar-klanen. Förra året hotade Roberto de Jesús Escobar Gaviria redan att stämma äppelföretaget genom att hävda 30 miljarder dollar genom att hävda att Apple skulle sälja värdelösa smartphones. Ärendet ska fortsätta i nästa avsnitt.