Bug Snapchat Raccrocher Appel Video 1024x576

Snapchat: ett fel förhindrar att ett videosamtal hängs upp på smartphones med ett hål på skärmen

Snapchat har länge lagt Android åt sidan och föredrar att optimera prestanda i iOS-appen. Nyligen släppte Snapchat en ny version av sin Android-app för att förbättra den, men det finns ett problem med smartphones med ett hål på skärmen som Samsungs Galaxy S10 +.

Snapchat Bug Hang Up Videosamtal 1024x576

En användare på Twitter påpekar att hålet i det övre hörnet på skärmen blockerar stängningsknappen när man är i ett Snapchat-videosamtal. Hålet och knappen är placerade på exakt samma plats, vilket är ett problem. Det visar sig att smartphones med ett mindre hål, som Galaxy S10 och Galaxy S10e, också påverkas.

Vem har fel i det här fallet: Snapchat eller Samsung? Vi brukar säga Snapchat, särskilt eftersom det sociala nätverket nyligen sa att dess applikation nu testas på många Android-smartphones för att säkerställa bättre kompatibilitet. Galaxy S10s är populära, och ändå har Snapchat inte gjort rätt. Vi måste bara vänta på en uppdatering för att korrigera den – förhoppningsvis kommer den en dag.

Visningsproblemet visas mestadels på den senaste Galaxy eftersom de använder ett hål i skärmen i det övre högra hörnet, till skillnad från de flesta smartphones som antar ett hack i mitten.