Snapchat överger berättelser med städer till förmån för evenemang

Snapchat överger berättelser med städer till förmån för evenemang

Snapchat har beslutat att granska sin kopia och kommer att göra ändringar i tjänsterna tillgängliga. Bloomberg rapporterar att appen som används av 150 miljoner människor varje dag inte längre kommer att erbjuda lokala berättelser. Dessa markerade en stad och inkluderade flera foton och videor som delades av användare i den aktuella staden. Alla på Snapchat kunde se berättelsen, oavsett var de var.

snapchat

Den här funktionen har försvunnit, Snapchat har tagit bort de 15 jobb som länkats. Snapchat bekräftade också informationen i ett pressmeddelande och tillade “Vi är tacksamma för teammedlemmarnas bidrag”.

Vad ska vi ha istället? Snapchat har beslutat att satsa på större evenemang, vare sig det är konserter, nationella helgdagar (som 14 juli) eller sportevenemang. Det här systemet med berättelser med dessa teman finns redan, Snapchat kommer att ta hand om att erbjuda mer i framtiden.

Detta val är förståeligt, men borttagningen av lokala berättelser kan göra några användare besvikna. Det var trots allt ett sätt att se en stad på ett sätt och lära sig lite mer om kulturen, omgivningen och mer.