Snapchat uppdateras med obegränsade snaps, möjligheten att radera objekt och nya verktyg

Snapchat uppdateras med obegränsade snaps, möjligheten att radera objekt och nya verktyg

snapchat erbjuder nu en uppdatering av sin applikation (App Store-länk – Gratis – iPhone). Flera nya produkter står på programmet, alla kretsar kring kreativitet.

När en användare skickar en snap till en vän kan den vänen se den en gång. Nu kan användaren välja “Ingen begränsning”, vilket gör det möjligt för vän att se snäppet utan tidsgräns. Hittills var gränsen högst 10 sekunder. En annan funktion i programmet gäller videor. Nu kan användaren välja “Spela en gång” eller “Spela loop”. Om han väljer det här nya alternativet kommer videon att upprepas hemma hos sin vän istället för att spela en gång.

En annan nyhet, den magiska radergummit. De som använder Photoshop och andra redigeringsverktyg känner till systemet: det gör att du kan radera ett objekt på en bild. För att använda den, ta bara ett foto, klicka på saxikonen och klicka på ikonen med stjärnan. Vi väljer sedan den del som ska raderas och voila.

Slutligen föreslår den senaste nyheten att rita med Emojis. För att få det måste du ta ett foto, klicka på pennikonen, klicka på Emoji till höger, välj en och börja rita.

snapchat finns gratis i App Store för iPhone och iPad. Dagens nyheter är också tillgängliga för Android-användare.