PlayStation 4 Slim Boutons

Sony: även nytt för PlayStation Move

Innan Sony-konferensen för tillkännagivandet av den nya PlayStation 4 flödade läckorna fritt på nästa konsol och dess tillbehör. Avtäckt från alla vinklar kommer den så kallade ”Slim” PS4 att ersätta den nuvarande modellen med att vara mycket tunnare och lättare än den tidigare.

PlayStation 4 Slim-knappar

Den kraftfullare modellen, kallad Neo, förväntas bli nästa år även om tillkännagivandet troligen också kommer att äga rum den 7 september. I väntan på att lära sig mer om konsolerna har bilder av styrenheten – också lite återbesökta – dykt upp. Genom en patentansökan och en certifieringsansökan som ses på webben är uppgraderingen av DualShock 4 inte längre tveksam.

PlayStation Move som hittills sparats av rykten kommer att dra nytta av dess sida med lite uppdatering eftersom det är lika berört av de dokument som registrerats hos en indonesisk certifieringsbyrå. Om vi ​​inte har mer info till hands bör den nya versionen inte revolutionera genren utan förmodligen vara en omjustering för den nya PlayStation 4.

Vi ses om lite mindre än två veckor, onsdagen den 7 september för att vara mer exakt, för att upptäcka de nya produkterna från den japanska tillverkaren.