Sony Shadow

Sony Shadow: ett trevligt koncept med glidskärmsmartphone

Kom ihåg Xperia Play, en smartphone från Sony Ericsson och smeknamnet PlayStation Phone. Den hade en första glidande fasad och gömde en riktig liten bärbar konsolstyrenhet under som gav riktigt luft av PlayStation Portable. Om framgången inte riktigt har funnits har produkten helt föreställts av en internetanvändare och det minsta vi kan säga är att den är tung!

Sony Shadow

Grundidén finns fortfarande kvar: en Android-smartphone och en skjutskärm … för att dölja en annan. Ingen fråga om fysisk styrenhet, en andra 5,5-tums skärm är närvarande och kan visa vilken typ av kommando som helst för navigering eller för spel. Ett koncept som i slutändan inte är så futuristiskt men som får dig att vilja!

För resten erbjuder designern en 16-megapixel digitalkamera på baksidan för en 8MP frontkamera, stereoljud på framsidan genom två högtalare, ett avtagbart batteri, en Snapdragon 830-processor och 6 GB RAM. under Android 7.0.

En liten video togs till och med på YouTube för att låta oss föreställa oss att enheten fungerar. Med det har “PlayStation Phone” tagit ett stort slag av gamla igen!