PlayStation 4: de första knäckta spelen visas på Internet för nedladdning

Sony tillkännager en konferens den 7 september, säkert för PlayStation 4 Neo

Sony har skickat ut inbjudningar ikväll till en konferens som är planerad till 7 september. Rutan är nedan, ingenting sägs om den presenterade produkten förutom att ämnet kommer att kretsa kring PlayStation. Konferensen kommer att äga rum i New York på Playstation Theatre kl. 15.00 eller 21.00 i Frankrike.

Sony Invitation Conference den 7 september 2016

Vi kan dock gissa vilken produkt som kommer att presenteras: PlayStation 4 Neo. Faktum är att buller från hallen meddelade för några dagar sedan att Sony skulle hålla en konferens den 7 september för att presentera en viktig produkt. Att veta att det inte finns något annat på gång för en överhängande Sony-utgåva är det lätt att veta att den nya konsolen kommer att presenteras i detalj.

Som en påminnelse hade förekomsten av denna PlayStation 4 Neo bekräftats av Sony för några veckor sedan. Tillverkaren hade dock inte gett den minsta tekniska informationen om den. Flera läckor har gjort det klart att 4K-stöd kommer att finnas där, åtminstone för videor. Microsoft gjorde samma sak nyligen med sin Xbox One S, som redan finns att köpa.

Enligt de senaste rykten på hallen har Sony beslutat att presentera sin PlayStation 4 Neo i början av september innan Nintendo presenterar NX. Pressen kan vara inriktad på Nintendo, därav intresset för Sony att bli uppmärksammade tidigare.