Galaxy Note 7 Avant Ecran

Sosh erbjuder att testa Galaxy Note 7 gratis

Galaxy Note 7 har varit tillgänglig för förbeställning från Samsung och flera återförsäljare sedan idag. Men skulle du frestas att testa det gratis för att få en idé? Det är möjligt tack vare Sosh.

Galaxy Note 7 framskärm

Billiga operatörer av Orange har startat om sitt “Sosh Tester” -program som består av att testa en smartphone i flera dagar och ge en daglig åsikt om vissa funktioner (en dag för kameran, en dag för den allmänna designen , etc). Galaxy Note 7 är därför modellen som valdes.

För att registrera dig behöver du bara ansluta till den här sidan och svara på ett formulär som har ställts in av Sosh. Flera frågor ställs, inklusive din kunskap om de olika mobila operativsystemen, din nuvarande telefon, varför du ska väljas och lite mer.

Testet kommer att äga rum under veckan den 5 september. Sosh väljer totalt 4 testare, som alla har rätt till sin egen Galaxy Note 7 under några dagar. I slutet av testet måste de skicka tillbaka det. Återigen är detta test gratis, du kan lika gärna försöka få en uppfattning om den senaste Samsung-produkten, som får beröm från pressen och användarna.