sosh-5-ans

Sosh firar sitt 5-årsjubileum: 20 GB Internet erbjuds till alla kunder och en kampanj på Galaxy S7

Sosh firar sina 5 år, lågprisoperatören av Orange har beslutat att ge gåvor vid detta tillfälle. Det finns totalt tre: gratis internet, marknadsföring på Galaxy S7 och sponsring för mobil + Livebox-kunder.

sosh-5-årig

För Internet erbjuder Sosh 20 GB till alla sina kunder (utöver deras månatliga kvot). Detta är inte automatiskt men du måste gå till ditt kundområde före 11/16 och aktivera Internet Option + 20GB. Det här är gratis … i en månad. Utöver det hittar kunderna sina vanliga planer upp till 10 GB Internet per månad för planen till 24,99 € / månad.

För Galaxy S7 erbjuder Sosh en trevlig kampanj. Den avancerade smarttelefonen från Samsung erbjuds till 479 euro istället för 699 euro, en rabatt på 220 euro. I själva verket sänkte Sosh priset med 150 euro och Samsung ersatte 70 euro för sin del. Galaxy S7 till 479 euro finns på denna sida.

Slutligen sätter Sosh upp sponsring för Sosh mobile + Livebox-kunder. Om de sponsrar en framtida Sosh mobile + Livebox-kund får de 50 € tillbaka på sin nästa räkning. Detsamma gäller gudsonen. För att dra nytta av det, klicka bara på den här länken. Formuläret är tillgängligt till 16 november.