Sosh Logo

Sosh: inget mer att skicka, allt görs nu online för underlag

Från början har Sosh varit ett 100% digitalt varumärke. Och ändå, för att validera ditt paket, var du tvungen att skicka dokument och underlag av La Poste. Situationen har förbättrats med tiden och här är vi äntligen när allt kan göras online.

Sosh-logotyp

Orange lågprisvarumärke tillkännagav nyheterna. “I morse blir Sosh (äntligen) 100% digital”och noterar att det inte längre finns något behov av att skicka SEPA-mandatet per post. Allt du behöver göra är att ange dina bankuppgifter i orderprocessen så är du klar. För signaturen, inget behov av att faktiskt signera ett papper, det blir virtuellt. Sosh säger att han går igenom leverantören Almerys, presenterad som “En pålitlig tredje part”. Sosh tillägger det “Den elektroniska signaturen har samma värde som en handskriven signatur”. Om det behövs kan klienten alltid ladda ner sitt mandat för att behålla en kopia.

Denna förändring är på plats idag, de gäller alla Sosh-mobilplaner. Detta erbjuds dock ännu inte för mobil + Livebox-planerna. Kanske kommer det en dag, Sosh säger inte det direkt.

Som en påminnelse erbjuder Sosh ett utbud av paket som sträcker sig från 4,99 € till 24,99 € per månad med obegränsade samtal / SMS / MMS, upp till 10 GB internet och användning i Europa och DOM . Detaljerna kan ses på Sosh-webbplatsen.