Spotify Playlists Jeux Video

Spotify presenterar perfekta spellistor att lyssna på när du spelar videospel

Vad är den bästa musiken att lyssna på när du spelar ett videospel? Spotify vill hjälpa spelare och har presenterat en serie spellistor som går i den riktningen, tillgängliga omedelbart.

Spotify-spellistor Videospel

Genom att gå till musikgenren hittar vi kategorin “Spel”. 30 spellistor listas, vissa inkluderar musik som skapar stämningen för vissa spel, som Dark Soul II, Okarta 4 eller FIFA 16. Det finns också ljudspår för att hitta musiken som spelas i spelen, t.ex. Fallout 4, Vakthundar, Halo 4 och många andra.

Dessutom erbjuder Spotify spellistor med en musikgenre som kan gå med i världen av videospel i allmänhet. Slutligen finns det spellistor designade av tredje part, till exempel personer eller webbplatser. Mashable, Engadget och Polygon, till exempel, har var och en sina spellistor inriktade på en värld av videospel.

Det är på plats just nu och det är tillgängligt för alla (gratis konto och premiumkonto). Spotify lanserade också Spotify.com/gaming för att ha ett dedikerat webbgränssnitt direkt från sin webbläsare.