Star Wars Rogue One: en ny trailer har anlänt (med Darth Vader!)

Star Wars Rogue One: en ny trailer har anlänt (med Darth Vader!)

Disney hade meddelat ankomsten av en ny trailer för Star Wars Rogue One under Rio-OS. Den här kom igår kväll, den avslöjar många planer och flera karaktärer som kommer att göra sin debut.

Trailer VF

VO släpvagn

En av de mycket intressanta delarna av den här nya trailern, förutom slagsmålen, är Darth Vader i slutet. Skurken i sagan är tillbaka, hans sista framträdande (i ordningen för filmens släpp och inte i kronologisk ordning) var 2005 i avsnitt III. I den har Anakin Skywalker flyttat till den mörka sidan av styrkan. Darth Vaders dräkt sades på efter hans brännskador efter striden med Obi-Wan Kenobi.

När det gäller Darth Vader vet vi ännu inte vem som kommer att vara i kostym Rogue One. Kommer vi att hitta Hayden Christensen som spelade Anakin Skywalker i avsnitt II och III? Ingen vet ännu. Vi vet dock att rösten (i originalversionen) kommer att vara den av James E. Jones, han var rösten för Darth Vader i avsnitt IV, V och VI.

Som en påminnelse, Rogue One är en spin off som äger rum mellan avsnitt III och avsnitt IV i Star Wars. Hjälten blir Jyn Erso, spelad av Felicity Jones. Hon kommer att få sällskap av Forest Whitaker, Diego Luna, Mads Mikkelsen, Donnie Yen och många fler. Filmen släpps på biograferna den 14 december i Frankrike.