Deezer Logo

Streaming: Deezer lanseras i USA för att tävla med Spotify och Apple Music

Deezer tillkännager idag att lansera i ett nytt land, och vilket land! Det är faktiskt USA. Det är en viktig region som vet att den har mer än 320 miljoner invånare, de är alla potentiella kunder.

Deezer-logotyp

Den franska streamingtjänsten erbjuder samma regler i USA som i andra länder. En användare kan skapa ett konto och dra nytta av en testperiod på 30 dagar. Under denna period kommer de att ha tillgång till alla privilegier för ett Premium-konto, inklusive annonsfri lyssnande och lokal lagring. Utöver de 30 dagarna kommer han att kunna fortsätta lyssna på musik utan de fördelar som nämns ovan. Premium-erbjudandet kommer att vara $ 9,99 / månad, samma pris som tävlingen.

På tal om tävlingen kan vi notera att Spotify och Apple Music redan är installerade. Mellan dem har de 45 miljoner betalande abonnenter över hela världen, till vilka måste läggas de 70 miljoner användare med ett gratis konto som finansieras genom reklam. Deezer kommer att få sitt arbete att skära ut för amerikaner att registrera sig för sin nya tjänst till dem.

Hittills har Deezer 6 miljoner betalande abonnenter i de länder (över 180) där det finns tillgängligt och erbjuder en katalog med 40 miljoner låtar.