Super jeu concours 1 OPPO A72 à gagner avec des écouteurs Enco W31

Tävling – En OPPO A72-smartphone plus OPPO Enco W31-hörlurar för att vinna

Super game-tävling 1 OPPO A72 för att vinna med Enco W31-hörlurar

Vänta, det finns ett fantastiskt OPPO A72-paket med Enco W31-hörlurar som du kan få tag på, allt tillsammans med godsaker!

Från 6 till 20 oktober 2020, försök att vinna detta Super Pack bestående av: 1 OPPO A72-smartphone, ett par trådlösa ENCO W31-hörlurar, en OPPO-ryggsäck, en penna och en anteckningsbok!

OPPO A72 har 4 GB RAM + 128 GB ROM-minneskapacitet, 5000 mAh batteri, 1080 P bredbild och fyrkamera inklusive 48 MP smart huvudsensor. den perfekta följeslagaren för användare som letar efter en smartphone som erbjuder högpresterande teknik och en optimal upplevelse.

* OPPO A72-smarttelefonen är utrustad med 4 GB RAM + 128 GB ROM för att säkerställa systemhastighet och jämnhet. OPPO A72 drivs av Qualcomm® Snapdragon ™ 665 mobilplattform och har förbättrade funktioner för lägre strömförbrukning.

För att förbättra “spelupplevelsen” korrigerar Hyper Boost-läget effektivt telefonens prestanda för en optimerad och flytande bildhastighet. (Se produkten)

Om OPPO Enco W31-hörlurarna (läs vår recension)

OPPO Enco W31 är trådlösa hörlurar. De väger 4 g vardera och fodralet överstiger inte 42 g. OPPO Enco W31 sticker ut på en punkt. Deras laddningsväska är rund och väldigt platt som en sten. Den glider lätt i fickan.Denna form har en annan fördel. Hörlurarna placeras horisontellt och hålls på plats med en magnet. De är mycket lättare att ta bort än i en vertikal ruta.De är vatten- och dammtåliga och är IPX4-certifierade. Varje headset innehåller ett 25mAh batteri. Det erbjuder 3,5 timmars musiklyssningstid eller 2,5 timmar i samtal.Tack vare laddningsboxen utökas autonomin till 15 och 12 timmar.Fodralet och hörlurarna laddas via USB-C på 150 minuter. (Se produkten )

Delta i vår tävling

– Fyll i formuläret nedan, klicka på nästa för att validera ditt deltagande.– Glöm inte att svara (ja) på RGPD-rutan i formuläret om du vill att dina data ska registreras för denna tävling.– För att öka dina chanser att vinna dela vårt spel och gilla vår Facebook-sida, Följ oss på Twitter och särskilt RT (retweet) vårt spel och använd hashtaggen # IDBOOX10ans!

Hur deltar jag?

* Observera GDPR – Att svara ja i GDPR-rutan betyder att du deltar och att du samtycker till att dina uppgifter sparas för den här tävlingen.– Fyll i formuläret – Valet av vinnare görs av IDBOOX-redaktionen. Detta spel är gratis och öppet.–1 OPPO A72-paket + ENCO W31 hörlurar + ryggsäck + anteckningsbok + penna att vinna, prisvärde 308 € (färg på enheterna som valts av partnern). -Tävlingen är öppen från 6 till 20 oktober 2020 19.00– Dina e-postadresser kommer inte att återanvändas för kommersiella ändamål.– Vinnaren kommer att meddelas via e-post eller privat meddelande i nätverken. Efter en viss tidsperiod efter att vi skickat vårt meddelande och utan svar från den kontaktade personen kommer priset att återföras och tilldelas en annan spelare.– Priserna skickas av spelpartnern– Var försiktig, flera konton, särskilt på Twitter, kommer inte att beaktas. Follow Unveils kommer att elimineras.