jeu concours realme 6 pro

Tävling – En realme 6 Pro-smartphone för att vinna!

realme 6 pro tävlingsspelSommaren är het mycket het på idboox. I partnerskap med realme, försök att vinna en realme 6 Pro. Från 7 till 21 augusti är denna fantastiska smartphone att vinna!

Vi testade det när det släpptes i maj. Vår poäng är 8,3 av 10 (läs vår fullständiga recension) det är därför en mycket bra smartphone!

Lite info om realme 6 Pro

De realme 6 Pro visar en 6,6-tums LCD-panel i bildförhållandet 20: 9. Skärmen bibehåller samma Full HD + -definition (2400 x 1080 pixlar) och en uppdateringsfrekvens på 90Hz.Den erbjuder en bra ljusstyrka som gör att den kan användas utomhus utan problem. Den når en nivå på 480 nit.Plattans yta når 84,7%. Det är lite mindre än realme 6 eftersom Pro-versionen har en dubbel Selfie-kamera.På baksidan är skrovet tillverkat av glas. Den korsas av en röd eller blå blixt beroende på vilken version som spelar med ljuset. Effekten är fantastisk. Skärmen ser blåaktig ut med standardinställningarna.Fingeravtrycksläsaren är placerad på kanten med alltid optimal hastighet.

Den har en Qualcomm Snapdragon 720G. Vi hittar under skalet 8 GB RAM och 128 GB utbyggbart lagringsutrymme via mcroSD.Smarttelefonen har en 64MP huvudkamera på baksidan, en 12MP telefoto med X2 optisk zoom och X20 hybrid, en 8MP ultra vidvinkel och ett makrolins.Realme 6 Pro ser väldigt långt tack vare sin X20 hybridzoom. Ingenting verkar för långt borta för honom. Makroläget är lätt att bemästra och det gör att du kan ta oväntade foton.Smarttelefonen har samma 4300mAh batteri som realme 6. Den är kompatibel med 30W snabb laddning. Det tar inte mer än 60 minuter att nå 100%. Se produkten

Delta i vår Game-Contest

– Fyll i formuläret nedan, klicka på nästa för att validera ditt deltagande.

– Glöm inte att svara (ja) på RGPD-rutan i formuläret om du vill att dina data ska registreras för denna tävling.

– För att öka dina chanser att vinna dela vårt spel och gilla vår sida Facebook, Följ oss på Twitter och särskilt RT (retweet) vårt spel och använd hashtaggen # IDBOOX10 år !

Denna undersökning är för närvarande inaktiverad.

Hur deltar jag?

* Observera GDPR – Att svara ja i GDPR-rutan betyder att du deltar och att du samtycker till att dina uppgifter sparas för den här tävlingen.– Fyll i formuläret – Valet av vinnare görs av IDBOOX-redaktionen. Detta spel är gratis och öppet.–1 smartphone realme 6 Pro för att vinna enhetsvärde 349 euro färg på enheten efter val av partner

-Tävlingen är öppen från 20/07/2020 till 21/08/2020 9:00– Dina e-postadresser kommer inte att återanvändas för kommersiella ändamål.– Vinnarna kommer att meddelas via e-post eller privat meddelande i nätverken. Efter en viss tidsperiod efter att vi skickat vårt meddelande och utan svar från den kontaktade personen kommer priset att återföras och tilldelas en annan spelare.– Priserna skickas av spelpartnern– Var försiktig, flera konton, särskilt på Twitter, kommer inte att beaktas. Follow Unveils kommer att elimineras.