jeu-concours-idboox-enceinte-creative-nuno-micro

Tävlingsspel – En kreativ Nuno Micro nomadisk högtalare för att vinna!

idboox-creative-nuno-micro-gravid-spel-tävling

Julen har gått och nyårsdagen närmar sig snabbt. För att fira slutet av året med musik föreslår vi att du försöker vinna en Creative Nuno Micro nomadisk högtalare!

Denna mycket trendiga lilla högtalare kommer att överraska dig! Förutom ett otroligt utseende gör storleken och lättheten hos Nuno Micro den till en perfekt följeslagare, att ta med sig överallt, till ditt kontor, i en park eller bara i ditt vardagsrum.

Du kommer att bli överraskad av ljudkvaliteten hos den här lilla högtalaren som drar nytta av bekvämligheten med en anslutning via Bluetooth. Kontrollknapparna har också utformats speciellt för att förbli lika vackra som de är ergonomiska och funktionella.

Här är dess egenskaper: Vikt: 180g – Mått: 75 x 60 x 63 mm – Anslutning: Bluetooth 2.1 + EDR / 3.5mm Aux-in – Batterilivslängd: 4h – Laddare: Micro USB – Högtalare x1

Detta spel börjar den 27 december 2016 och slutar onsdagen den 4 januari 2017 kl. 12.30.

Att delta är det väldigt enkelt!

Fyll i formuläret nedan, klicka på nästa för att validera ditt deltagande.För att öka dina chanser att vinna dela vårt spel och gilla vår sida Facebook och / eller följ oss vidare Twitter och RT (retweet) vårt spel!

Ingen sådan frågesport / undersökning / omröstning

Hur deltar jag?-Fyll i formuläret -Valet av vinnare görs av IDBOOX-redaktionens personal. Detta spel är gratis och öppet.– En Creative Nuno Micro nomadisk högtalare till ett värde av 30 euro -Spelet är öppet från 27 december 2016 till slut onsdagen den 4 januari 2017 kl. 12.30.-Dina e-postadresser kommer inte att återanvändas för kommersiella ändamål.-Vinnaren kommer att meddelas via e-post i januari. Creative skickar priset till vinnaren.Lycka till allihopa !

kreativ