Ticwatch2 1

Ticwatch 2: en Android-klocka för mindre än $ 100

Mobvoi är ett mycket ungt kinesiskt företag som inte gömmer sig för att erbjuda produkter vars huvudsakliga kännetecken är att de inte är särskilt dyra (eller till och med inte dyra alls). Tillverkaren har precis lanserat en Kickstarter-ansluten klocka Ticwatch 2 (faktiskt har klockan redan släppts på den kinesiska marknaden, målet är att främja internationell lansering), utrustad med en cirkulär urtavla OLEDalltid på“, Av en pulsmätare, av en GPSoch utbytbara armband. Visserligen är den aviserade autonomin bara en dag (men hej, den är också den förÄpple klocka), men smartklockan är igång TicWear, en söt täcka över från android ha på sig och hennes omtyckta utseende borde ge henne några fördelar. Observera att klockan också är kompatibel med iPhone.

Ticwatch2 1

Tre fodralfärger finns tillgängliga: vitt, silver och svart

För kontroller och navigering i menyerna har Mobvoi valt gester “vill du ha lite här” samt ett lite mer originellt system, “Tickle” som låter dig styra klockan genom att knacka direkt på kanterna av urtavlan!

Ticwatch2

Ticwatch 2 har till och med sin egen dedikerade App Store

Ticwatch 2 har en annan fördel: priset. Den lilla klockan kommer faktiskt att säljas nästa september till ett lägsta pris på endast 99 $. För den utrustning som erbjuds (OLED-skärm ändå) är detta verkligen ett bra pris, vilket i bästa fall skulle kunna göra det möjligt att återuppliva en marknad för den anslutna klockan som snabbt tar slut. För anekdoten kommer designen på den här klockan från Groda design, ett företag som också designade linjerna för vissa produkter på sin tid (och för länge sedan) … Apple.