Tillverkaren HP trakasseras alltmer av Greenpeace

Genom sin position som en av de största datortillverkarna i världen är Hewlett-Packard för närvarande det föredragna målet för Greenpeace.Greenpeace tar upp det ständiga problemet med ansvar vid återvinning av elektronisk utrustning och insisterar genom operationer punch, om behovet av att stoppa användningen av vissa ämnen, särskilt TBBA.

HP: s högsta ledning höll en presskonferens tidigare i veckan för att lyfta fram deras goodwill och samtidigt lyfta fram de ekonomiska svårigheter som dessa problem genererar. Under denna förklaring motiverade HP sin koppling till att försvara vår miljö genom att betona att de har eliminerat ett visst antal farliga kemikalier inklusive PVC i utformningen av deras produkt och att den redan återvinner en del av sin produkt. föråldrad utrustning för att återvinna 454 000 ton elektronik för 2007.

HP-dator

Men enligt Greenpeace skapar dessa ansträngningar nya komplikationer på grund av innehållet i dessa enheter. Det fördömer starkt miljöföroreningar och hälsorisker på platser som är ansvariga för denna återvinning.

Det är därför en riktig uppgörelse som börjar.

naturfotodatorfoto, dator

Fortsättning följer!