Apple IDBOOX

Tim Cook: Apple arbetar med stora projekt för slutet av 2014

Apple IDBOOXTim Cook, chefen för Apple, gav en intervju till Wall Street Journal. 2014 blir en stor årgång, enligt honom arbetar Cupertino-företaget med mycket stora projekt.

Tim Cook vet hur man hanterar konsten att reta. I varje intervju föreslår han att Apple arbetar med fantastiska enheter men naturligtvis utan att vilja nämna dem. Den här gången går han fortfarande lite längre. Han säger, ”Det kommer att finnas nya kategorier. Vi är ännu inte redo att prata om det men vi jobbar med mycket stora saker ”.

När han ombeds att klargöra om han med nya kategorier menar en uppdatering av iPad Air eller en ny betaltjänst svarar han att en rimlig person skulle bedöma Apple om en ny produktkategori. Vi tänker genast påJag tittar och dess hälsospårningsfunktioner.

Faktum är att Apple tror så starkt på sina framtida planer att företaget köpte tillbaka 14 miljarder av sina egna aktier, en minskning med 8% efter tillkännagivandet om en lägre försäljning än väntat under fjärde kvartalet 2013. Tim Cook säger om ämnet: Det betyder att vi satsar på Apple. Det betyder att vi är mycket säkra på vad vi gör och vad vi planerar. Vi säger inte bara det. Vi visar det genom att köpa tillbaka våra aktier ”.

Apple har återköpt nästan 40 miljarder av sina aktier under de senaste 12 månaderna. Ett bra sätt att stödja sina priser och vara en dubbel vinnare om lagren går upp.

Via: Mashable