Tim Cook le prochain iPhone sera très innovant

Tim Cook lugnar och tillkännager en innovativ framtida iPhone

Tim Cook nästa iPhone kommer att vara mycket innovativ

Tim Cook tog sin pilgrimspinne för att lugna marknaderna efter Apples dåliga första kvartal och sjunkande iPhone-försäljning.

Apple avslöjade sjunkande vinster för första gången sedan 2003 under de första tre månaderna 2016. Försäljning aviPhone föll 16% och panik började ta tag i investerare. Tim Cook gav en intervju till CNBC i ett försök att lugna andarna.

Tim Cook varnar för att Apples schema är fullt av innovationer. Enligt honom, de nya funktionerna i nästa iPhone (iPhone 7) kommer att uppmuntra människor som redan har en iPhone att köpa den.

Han specificerar ” Vi kommer att ge dig saker som du aldrig föreställt dig och som du inte kommer att kunna göra utan. Det är alltid Apples mål att berika människors liv. När du ser tillbaka frågar du hur jag kunde leva utan den. “.

Apples chef ville också klargöra situationen för nedgången i iPhone-försäljningen. Apple hade ett bra kvartal med 50 miljarder dollar i intäkter och 10 miljarder i vinst. Han erkänner på samma sätt att förnyelsefrekvensen för iPhone var mindre viktig än förra året.

Han tillägger att bytet till iPhone 6 hade varit ovanligt exceptionellt. Om vi ​​jämför resultaten jämfört med 2014 är de uppe.

Tim Cook kom också till hjälp förÄpple klocka. Det jämför smartwatch-start med iPod. När den lanserades hade inte iPod sålt massivt men tre eller fyra år senare har den blivit en riktig massframgång. Du måste ha tålamod medÄpple klocka.

Som med iPhone tror han att folk om några år undrar hur de lyckades leva utan den klockan på handleden.

Tiden kommer att visa om Tim Cook hade rätt. Under tiden har miljardären Carl Icahn tappat alla sina Apple-aktier.