sillywaystodieadventures2

TopDeGeek 100: veckans bästa spel

Vi är redan på den hundradaste toppen av spel, vilket äventyr! Den här veckan kommer vi inte att göra dig besviken och du kommer att kunna testa 5 mytiska spel eller nya funktioner som valts speciellt för dig. Välj ditt val för underhållning, eller prova dem alla för att se vilken stil som passar dig bäst!

Topp 5: Clickplay Time 5https://www.addictinggames.com/puzzle-games/clickplay-time-5-game.jsp

Spela-knappen har döljts i de olika minispelen och du måste hitta den. Du måste spara en liten ko, hitta en varels identitet genom att matcha den till rätt färg, sätta ihop ord genom att byta bokstäver och mycket mer.

clickplaytime5

Topp 4: Twisted Lineshttps://www.miniclip.com/games/twisted-lines/en/

Flytta de färgade linjerna och få dem att korsa så att de kan ändra färg. Gå med i torget genom att få linjen med rätt färg för att samla den och därmed låsa upp nästa nivå. Lycka till !

tvinnade linjer

Topp 3: Sons of Gunshttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20796.html

Ta kontroll över ett band legosoldater och skicka dem till strid. Ansikte grisar, dynamit män och många andra galna fiender. Uppgradera dina hjältar när spelet fortskrider och skaffa nya vapen för dem!

sonsofguns

Topp 2: Hermine’s Ghost Town Adventurehttps://www.gamingcloud.com/play/hermines-ghost-town-adventure.html

Hermine åkte på en resa, men gick vilse och hennes bil gick långt hemifrån. Hon kommer att göra allt för att hitta bensin, och hon kommer att behöva kontanter för det, eftersom säljaren av butiken där hon är belägen endast tar emot kontanter. Hjälp Hermine att tanka och komma hem!

herminesghosttown

TOPP 1: Silly Ways to Die Adventures 2https://www.jeux.org/jeu/silly-ways-to-die-adventures-2.html

Gå på äventyr med dina små hjältar, som återigen kommer att vara i stor fara. Du kommer att behöva hjälpa dem att överleva i alla situationer. Spring, starta projektiler mot dina fiender, flyga i luften, använd teleporteringsportaler … Kort sagt, överlev!

sillywaystodieadventures2