leeleesquest2

TopDeGeek 101: veckans bästa flash-spel

En ny topp med spel som gör att du kan glömma gråheten och höstens ankomst. Vi har valt, valt, sorterade spel för att äntligen erbjuda dig 5 som vi tyckte var mycket originella. Bli en galen chef, utforska en fängelsehålan, hjälp kraschade utlänningar och mer.

Topp 5: Mad CEO https://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20822.html

Arbetar på order av en tyrannchef, väldigt lite för dig, eftersom chefen är DU. Alltid bekymrad över produktiviteten hos dina anställda kommer du att driva dem till sina gränser så att de får dig att tjäna så mycket pengar som möjligt. Du kommer att behöva rekrytera mer och mer personal och du måste köpa saker från dina anställda som gör dem glada. Gör ditt lilla företag till en mycket lönsam struktur!

madceo

Topp 4: The Castle Dungeon https://kiz10.com/the-castle-dungeon/

Det verkar som om i denna fängelsehåla gömmer sig en vacker prinsessa i fara. Så du ska åka på ett äventyr för att rädda henne och se vad det är. Det kommer att ta dig att visa mod och att du förbereder dig för att möta olika fiender. Klicka på monster för att attackera dem, tjäna mer och mer pengar, spendera sedan pengarna för att rekrytera andra krigare som hjälper dig i äventyret. Ha så kul !

thecastledungeon

Topp 3: Wheely 8 https://www.jeux.org/jeu/wheely-8.html

Wheely är tillbaka och i sitt nya äventyr kommer han att träffa Martians. De hade ett haveri med sitt skepp, och Wheely frivilligt hjälpte dem att reparera sitt fordon. Han måste därför söka efter de delar som är nödvändiga för reparationen, liksom en mekaniker. Hjälp de trevliga marsmännen att komma hem!

wheely8

Topp 2: Lee Lees Quest 2 https://www.gamingcloud.com/play/lee-lees-quest-2.html

Du räddade Loo Loo på ditt tidigare uppdrag, men den här var inte särskilt tacksam för dig. Utöver det ser det ut som att hon har kidnappats igen av den onda slutspelchefen. Trots att Loo Loo inte riktigt vill bli räddad, kommer du fortfarande att försöka allt för att få henne ur de stora menar!

leeleesquest2

TOPP 1: Stacko Level Pack https://armorgames.com/play/18081/stacko-level-pack

Om du har spelat Stacko tidigare och fastnat i din ände kommer du att kunna kompensera din frustration genom att spela detta nivåpaket, med andra ord, ett helt nytt nivåpaket. Stapla de färgade rutorna i rätt ordning för att bilda den angivna högen och uppnå därmed målet för nivån. Lycka till !

stackolevelpack