basketballfury

TopDeGeek 103: veckans bästa flash-spel

Snart ändras tiden och kortare och kortare dagar. För att möta vintern som knackar på dörren med virulens, här är spel som får dig att le. Vi har valt dem åt dig, så vänta inte längre och prova dem alla!

Topp 5: Basketball Furyhttps://www.silvergames.com/basketball-fury

Spela basket som en riktig mästare och försök att göra maximalt antal korgar mot din motståndare som inte kommer att springa. Du måste också samla bonusar på fältet för att få fördelen och lyckas hålla bollen tillräckligt länge för att göra mål.

basketfury

Topp 4: Hero Agencyhttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20933.html

Din far var en stor man, av det slag som inte glömms bort. Tyvärr ärvde du inte hans talang och du är långt ifrån en hjälte. Å andra sidan är det du kan göra mycket bra att driva ett företag. Så du kommer att öppna den allra första hjältebyrån i världen. Vilken lysande idé!

hjältenhet

Topp 3: Sum Links Levels Packhttps://www.gamingcloud.com/play/sum-links-levels-pack.html

Du är ett litet geni, en matteproffs som älskar att ha kul med siffror. Det här är fantastiskt, för här är ett nivåpaket från spelet Sum Links. Du måste få ett visst resultat genom att lägga till eller subtrahera olika nummer. Anslut dem genom att rita banor och få rätt resultat. Ha så kul !

sumlinkslp

Topp 2: Animal Crevicehttps://www.jeux.org/jeu/crevice-animal.html

Skogens djur har tagit sin tillflykt i en grotta för skydd, men det verkar som om ett jordskred fortfarande hotar dem. Du måste springa till ljusområdena som ska skyddas oavsett vad. Om du samlar in 50 svampar kan du låsa upp nya djur. Ha så kul !

djur spricka

TOPP 1: Strängteorihttps://www.kongregate.com/games/TeamSemiColon/string-theory?haref=HP_HNG_string-theory

Fans av fysik har du chansen att spela ett spel relaterat till strängteori! Var säker, även om du inte vet någonting om kvantfysik, kommer det här spelet fortfarande att vara mycket tillgängligt. Skapa en ankarpunkt och flytta formerna för att nå det svarta hålet. Saker och ting kommer att bli hårdare när vi går vidare. Lycka till !

strängteorin