warheroes

TopDeGeek 104: veckans bästa flash-spel

Hösten är definitivt här, men det betyder inte att du måste ha låg moral. Vi har valt spel för att underhålla dig, ha kul och ändra dig. Spela som en dinosaurie som förstör Miami, gå på bio på Halloween-kvällen och mycket mer!

Topp 5: Midnight Cinemahttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-21000.html

Halloween kommer, och din bästa vän fick en filmbiljett för att se en omspelning, men han är för rädd för att lämna sitt hus. Vad sägs om att du går istället? Naturligtvis måste du göra honom en tjänst eller två i förväg så att du förtjänar din biljett. Tillbringa en kväll som du inte kommer att glömma!

midnattbio

Topp 4: Shop Empire Fablehttps://www.gamingcloud.com/play/shop-empire-fable.html

När du redan har byggt flera köpcentra kommer du att öppna ett nytt. Den här gången går du till sagornas land och dina kunder kommer att vara kaniner, ekorrar eller till och med katter, klädda som människor. Fatta rätt beslut i ditt företag, bygg nya butiker och locka fler och fler människor!

shopempirefable

Topp 3: Kit och bläckfiskhttps://armorgames.com/play/12400/kit-and-the-octopod

Bläckfiskens flickvän har kidnappats. Vår hjälte, Kit, hjälper sin vän att hitta sin flickvän så snart som möjligt. Gå på äventyr med den här infernala duon och använd bläckfisken som en projektil som du kan kasta på dina fiender. Ge dem inte en chans att stoppa dig. Lycka till allihopa !

kitandtheoctopod

Topp 2: Krigshjältar – Frankrike 1944https://www.jeux.org/jeu/war-heroes-france-1944.html

Det är andra världskriget, vi är 1944, strax före landningen. Om du vill vinna detta jävla krig, måste du slåss. Spela som en bataljon av soldater, kontrollera prickskyttar och ockupera olika strategiska positioner i detta utmattningskrig. Segern väntar på dig!

krigshjältar

TOPP 1: Miami Rexhttps://fr.y8.com/games/miami_rex

Tyrannosaurus är tillbaka, och den här gången är den inställd på att förstöra Miami. Du kommer att hjälpa honom att utföra sin fruktansvärda gärning. Hoppa, sluka fattiga förbipasserande, spränga bilar och låt inget gå. När du är klar med att plundra allt tacklar du en ny del av staden. Lycka till !

miamirex