rezermlz

TopDeGeek 106: veckans bästa flash-spel

Kylan sätter sig långsamt överallt, men var inte rädd, vi har något att lägga lite balsam på ditt hjärta, med ett nytt urval av spel. Du kommer att kunna spela superhjälten, försök hitta minne, eller spara din flickvän som har kidnappats. Det är din tur !

Topp 5: Super Muzhik 2https://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-21094.html

Superman har fått nog av människor. Han är redo att skydda staden, men synd om människor offras för det. Den kommer att använda sin magnetiska stråle för att locka oskyldiga människor och sedan skjuta dem mot fiender som projektiler. Försvara staden och utrota all främmande makt. Lycka till !supermuzhik2Topp 4: Jo och Momohttps://www.vajouer.fr/jeu/jo-and-momo.html

Jo hade en bra tid med sin trogna följeslagare Momo och hans flickvän, men plötsligt kidnappade en konstig karaktär henne. Vi måste rädda henne så snabbt som möjligt. Hjälp Jo och Momo att göra en hel grupp och rädda den stackars tjejen. Hjälp varandra, det är på detta villkor att du kommer att lyckas!

joandmomo

Topp 3: ReZer – My Little Zombiehttps://www.crazygames.com/game/rezer-my-little-zombie

Du förlorade ditt minne för länge sedan, men tydligen var du en mördare. Vad händer om dina gamla reflexer kommer tillbaka? Du kommer att kunna träna i strid genom att möta fruktansvärda zombier, redo att göra vad som helst för att eliminera dig. Spelläget har reviderats helt, en ny och exceptionell upplevelse väntar dig!

rezermlz

Topp 2: Bow Islandhttps://www.gamingcloud.com/play/bow-island-a-bow-shooting-game.html

Bågskytte, du tycker att det är jättebra. Det är också därför du bestämde dig för att träna där. Du kommer att delta i tio utmaningar där du måste träffa alla mål och därmed få poäng. Vissa mål kommer att fixas, men andra, mobila, blir svårare att nå. Lycka till !

bowisland

TOPP 1: Mafiaberättelserhttps://www.jeux.org/jeu/mafia-stories-3.html

Det har gått länge sedan du gick med i maffian, och du har slutfört många uppdrag för det. Vi ringde dig snarast igår kväll eftersom det händer något i stan. Du kommer att behöva gå ur sängen i förtid och gå och se vad som händer. Var försiktig, för faran väntar dig i stan …

mafiastories