tattleandtale

TopDeGeek 108: veckans bästa flash / html-spel

Välkommen till denna 108: e toppspel i veckan! Om du har en timme att döda, eller till och med bara en minut att bli uttråkad på, har vi hittat de perfekta spelen för dig. Testa dem och berätta vilka du gillar bäst från urvalet nedan!

Topp 5: Planterahttps://www.jeux.org/jeu/plantera.html

En blå varelse har alltid drömt om att äga en stor trädgård med massor av fruktträd och mycket grönsaker. I detta Idle-spel hjälper du din varelse att äntligen göra denna dröm till verklighet. Börja med att plantera morötter och bli av med skadedjur som vill bita dem!

kommer att planteraTopp 4: Snakes Mazehttps://www.gamingcloud.com/play/snakes-maze.html

Ormarna måste alla passa in i sina hål, och du kommer att hjälpa dem att se till att allt går smidigt. Detta kräver att du definierar färgglada vägar för dem att följa. Ormar kan passera varandra, men särskilt inte samtidigt, annars kolliderar de och du måste börja om!

snakesmaze

Topp 3: Carlos and the Dark Order Mysteryhttps://www.webjeux.com/jouer/carlos-and-the-dark-order-mystery.html

Carlos är en detektiv som ska ge sig iväg i jakten på en mörk organisation som står i spetsen för otrevliga företag … Hjälp vår hjälte att komma in på en kyrkogård och hitta ingången till organisationens huvudkontor. Samla föremål och använd dem för att lösa pussel som tar dig till slutet av äventyret. Lycka till !

carlosandthedmarkorder

Topp 2: Tattle & Talehttps://www.vajouer.fr/jeu/tattle-tale.html

Gå på äventyr med en liten pojke och en spökflicka. Du kommer att behöva bekämpa skadliga människor som vill gripa människors själar för att skapa ett fruktansvärt vapen. Du kommer att resa genom olika världar fyllda med fällor, men också mycket trevliga överraskningar …

tattleandtale

TOPP 1: 7 toppmötenhttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-21191.html

Världen är full av toppar att klättra, och det finns särskilt 7 som är kända för att ha en nästan omöjlig stigning. Du kommer att mäta dig mot andra länder i världen genom att försöka klättra upp dem. Träna hårt för att nå önskad nivå och resa världen!

7summits