TopDeGeek 111: veckans bästa Flash / HTML-spel

Julen är precis runt hörnet, men du kanske inte är på semester än. Bli inte besviken, vi kommer att muntra upp dig med våra fantastiska onlinespel handplockade åt dig. Lös en utredning, rädda kungariket, mata en apa och mer!

Topp 5: Jumpy Ape Joehttps://www.webjeux.com/jouer/jumpy-ape-joe.html

Apor är fantastiska matälskare, och Joe är inget undantag. Hjälp din hjälte att hoppa på plattformarna och samla alla bananer på varje nivå. Fällor placeras ibland i din väg och du måste undvika dem. Lycka till !

jumpyapejoe

Topp 4: Smash Car Clicker 2https://www.vajouer.fr/jeu/smash-car-clicker-2.html

En tidsforskning har drivit konstiga bilar från framtiden in i vår dimension. Du kommer att behöva bli av med dem till varje pris. Hoppa på dem för att förstöra dem och samla så mycket pengar som möjligt. Du kan sedan ta med dina vänner eller köpa uppgraderingar i spelet.

smashcarclicker2

Topp 3: trollahttps://www.gamingcloud.com/play/conjurer.html

Riket är i stor fara, du är den enda som kan rädda det. Som trollkarl ber du om dina krafter och går på korståg mot dina många fiender för att utrota dem. Visa mod, du kommer att behöva det i detta extraordinära äventyr!

trolla

Topp 2: Ett gruvproblemhttps://www.jeux.org/jeu/a-miner-problem.html

Gå in i en gruva full av ädelstenar och försök att samla så mycket som möjligt för att bli rik. Forma kombinationer av 3 identiska juveler och slå ihop dem utan dröjsmål. Så kommer förmögenhet att le till dig i slutändan?

aminerproblem

TOPP 1: Carlos And the Murder Farmhttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-21326.html

Carlos gick på landsbygden när han plötsligt såg blod komma ut under dörren till en ladugård. Kan det vara möjligt att ett mord hade begåtts inuti? Hur som helst tror vår dagens utredare det. Han kommer att göra allt för att lösa denna fråga så snabbt som möjligt. Hjälp honom!

carlosandthurderurder farm