Parkingfury3 597x450

TopDeGeek 121: veckans bästa Flash / HTML-spel

Vi är glada att träffa dig för en helt ny topp med spel där vi presenterar 5 nuggets som vi har valt speciellt för dig. Hjälp en panda att resa genom tiden, utveckla din civilisation, parkera en bil och mycket mer …

Topp 5: Home Story 1971https://www.gamingcloud.com/play/home-story-1971.html

Året är 1971. Du måste lösa pussel när du går runt i en bedårande familj med sina två barn. För tillfället är dina föräldrar i badrummet och du är ensam. Försök förstå vad som händer och hur du kan gå framåt trots hinder.

Hemvist1971 600x411Topp 4: Parking Fury 3https://www.vajouer.fr/jeu/parking-fury-3.html

Parkering i staden är ibland en riktig huvudvärk. Idag ska du visa oss att du är väldigt bra på att köra din bil. Du tar med den till den plats som kommer att anges för dig och parkerar den utan att skada den. Du måste vara särskilt skicklig, för om du råkar ut för en olycka kommer det att vara katastrofalt!

Parkingfury3 597x450Topp 3: Kom igenomhttps://www.jeux.org/jeu/get-through.html

Hjälp en bedårande kattunge att få mat i detta pussel och labyrint spel. Vår kära katt är verkligen hungrig, du måste mata honom till varje pris. Du måste ta reda på vilken riktning du ska gå för att nå ditt mål. Tävla genom hinder för att ändra riktning och överträffa dig själv. Lycka till !

Gå igenom 600x372Topp 2: Pandas stora äventyrhttps://www.webjeux.com/jouer/pandas-big-adventure.html

En panda behöver din hjälp för att resa genom tiden och resa till många olika epoker. Det kommer att gå till medeltiden, till antiken och mycket mer … Det kommer att bli nödvändigt varje gång du hittar sällsynta föremål och att du interagerar med din miljö för att komma ur det. Lycka till !

Pandasbigadventure 566x450TOPP 1: Cosmos Questhttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-21793.html

Jorden räcker inte längre för att hysa alla människor, vi måste hitta en annan planet för att utveckla vår civilisation. I detta Idle-spel måste du generera energi och skaffa dig massor av uppgraderingar för ditt begynnande folk. Lycka till !

Cosmosquest 600x373