Battlestick 600x330

TopDeGeek 122: veckans bästa Flash / HTML-spel

Våren kommer långsamt tillbaka, och vi har en ny omgång spel åt dig den här veckan. Du kommer att kunna ha kul, underhålla dig själv, förvåna dig och kanske till och med lära dig saker. Upptäck utan att vänta på vårt urval nedan.

Topp 5: Battlestickhttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-21846.html

Spela som en stickman som kommer att delta i en episk strid! Du kommer att behöva använda en båge och pilar för att skjuta ner dina motståndare. Sikta och skjut för att eliminera dem så snabbt som möjligt. Du kan antingen spela ensam mot andra spelare eller gå med i en lagduell. Ha så kul !

Battlestick 600x330

Topp 4: Gravity Ballhttps://www.jeux.org/jeu/gravityball.html

Ta kontroll över tyngdkraften och få din boll att nå portalen ASAP! Du kommer att ha ett antal åtgärder att utföra och du kommer att behöva göra dem i ordning. Nivåerna blir mer och mer komplicerade när du går. Lycka till !

Gravityball 600x418

Topp 3: Trollface Quest TV-programhttps://www.vajouer.fr/jeu/trollface-quest-tv-shows.html

Vårt favorittroll har kommit in i TV-program och han kommer att behöva dig. I det här nya pek-och-klick-spelet måste du hitta vilka åtgärder du ska göra, och viktigast av allt, i vilken ordning. Interagera med din omgivning och placera inte ditt troll på nära håll!

Trollfacequesttv 600x449

Topp 2: Backyard Heroeshttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-21864.html

Varför skulle man behöva möta en fruktansvärd katastrof för att bli en hjälte? I det här strategispelet kommer du att bli hjältarna i grannskapet, och du kommer att ha mycket kul. Du måste bekämpa formidabla motståndare och göra rätt val för att vinna alla strider!

Bakgårdshjältar 600x312

TOPP 1: Toasteliahttps://www.gamingcloud.com/play/toastelia.html

Hantera din Toastelia, en butik som exklusivt säljer toast till sina kunder. Ta först sina beställningar för att ta reda på vad de vill äta, gör sedan skålen för att sedan ficka så många tips som möjligt. Bra service till alla!

Toastelia 600x402