vampirejackie

TopDeGeek 90: veckans bästa flash-spel

Den här sommaren kan vara väldigt lång om du är uttråkad … Var säker, vi har tänkt på allt, och det är därför vi har valt några väldigt coola spel för att hålla dig upptagen hela sommaren. Du kommer att kunna återuppliva en robot, mata zombies eller till och med hjälpa en vampyr att flyga för första gången. Ha så kul !

Topp 5: Baby Whale Rescuehttps://www.jeux.org/jeu/baby-whale-rescue.html

När valar berövas vatten för länge dör de så småningom. Det är inte vad du vill hända med dessa bedårande djur, eller hur? I detta pusselspel måste du ta bort former så att dina val snabbt återförs till vattnet. Låt räddningen börja!

babyhalsräddning

Topp 4: Zombies Love Cheesehttps://www.kongregate.com/en/games/Crabroid/zombies-love-cheese

Vi har äntligen hittat ett alternativ till de mänskliga hjärnorna som zombier längtar efter. Nu matar vi dem ost, och du hjälper oss om du inte har något emot det. Du måste avbryta kedjereaktioner för att osten så småningom ska nå varelsen och hävda den. Bra spel!

zombieslovecheese

Topp 3: Vampire Jackiehttps://kiz10.com/vampire-jackie/

Jackie är en hundra år gammal vampyr som aldrig lärde sig att flyga. Han bestämde att saker skulle förändras, och du kommer att hjälpa honom. Tack vare din vän bat kan du stiga i luften. Du måste ta bort former och undvika fällor som kan sätta ditt djur i fara. Lycka till !

vampyrjacka

Topp 2: Turn Me Onhttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20252.html

Utan batteri får en robot inte ström och den kan inte överleva. Lyckligtvis är du här för att hjälpa våra robotvänner att leva! Skapa kedjereaktioner för att nå dina mål och få alla dessa maskiner att fungera!

sätt på mig

TOPP 1: 55 dagarhttps://www.gamingcloud.com/play/55-days.html

Du har 55 dagar på dig att bygga dina drömmar och se till att ge invånarna maximal glädje. Således kommer du att bygga företag, kärnreaktorer, byggnader, rekreationscenter eller till och med åkrar för att odla grönsaker. Slå en glädje rekord!

55 dagar