shadowless

TopDeGeek 91: veckans bästa flash-spel

Sommaren är fortfarande i full gång, och du har slut på kul? Oroa dig inte, vi har valt några häftiga små spel åt dig. Kort eller långt, lätt eller svårare … Det kommer att finnas något för alla. Så vad är din favorit typ av spel?

Topp 5: Skjut ut i västhttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20318.html

Ditt skepp har kraschat på jorden, och du känner inte den här platsen särskilt bra. Hur som helst är en sak säker: du är inte välkommen! Du måste kämpa mot gigantiska monster med de vapen du hittar mitt i öknen. Lycka till !

shootoutinthewest

Topp 4: Fugite De Mortehttps://bigdino.com/play/1679/Fugite-de-Morte

Som titeln på detta spel antyder kommer ditt mål att fly från döden, för det vill ta dig. En helt galen jakt börjar, du måste vara smidigare och snabbare än Grim Reaper. Du är gammal, men övertygad om att din tid ännu inte har kommit!

död flyktig

Topp 3: Shadowlesshttps://armorgames.com/play/18046/shadowless

Du saknar stora delar av ditt förflutna, alla dina minnen har avdunstat och du kommer att göra allt för att hitta dem. Ett helt galet uppdrag väntar dig, där du måste möta fiender, leda farliga slagsmål och utveckla din hjälte. Men … är allt detta verkligen värt priset?

skugglös

Topp 2: It’s A Shore Thinghttps://www.jeux.org/jeu/its-a-shore-thing.html

När du åkte till stranden insåg du att du glömde dina pengar hemma. Om du inte kan erbjuda dig något på plats kommer du att börja på en skattejakt. Passa på att hjälpa alla människor du träffar!

det är något

TOPP 1: Fury Clickerhttps://www.gamingcloud.com/play/fury-clicker.html

Slåss mot fienderna som är i bakhåll i djungeln med dina hjältar och få dem att utvecklas när spelet fortskrider. Tjäna pengar samtidigt som du utför olika små uppdrag som till exempel att återställa 5 magiska skalle. Lycka till, soldater!

furyclicker