riolympics

TopDeGeek 93: veckans bästa flash-spel

Vissa av er är fortfarande på semester, för andra är det redan slutet. Hur som helst, vi har valt ut spel för er alla för att hålla dig upptagen hela sommaren. Om vädret blir dåligt eller om du bara behöver (eller vill) dekomprimera, här är några häftiga spel för dig.

Topp 5: Paint Idlehttps://www.kongregate.com/games/omgnoob191/paint-idle?acomplete=paint+idle

Ta färg i alla färger och börja rita. Var säker, även om du inte är särskilt konstnärlig kommer du att kunna nå nya höjder bara genom att klicka. Skapa symboler, köp uppgraderingar och rita alltid mer!

paintidle

Topp 4: Rio Olympics 2016https://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20417.html

OS har nu börjat, och du skulle också vilja delta. Det enda problemet: du är inte en olympisk idrottsman. Lyckligtvis har vi en lösning för dig! Du kommer att kunna spela olika minispel i hopp om att bryta in i minst en sport. Låt träningen börja!

rio-OS

Topp 3: Farm Frenzy 2https://www.jeux.org/jeu/farm-frenzy-2.html

I Far Frenzy 2 blir du en riktig jordbrukare, ren och hård. Du måste höja kycklingar, plantera gräs för att mata dem, fånga björnar eller pandor som vill äta dem och förvandla äggen de producerar till mjöl eller kakor. Odla din gård!

farmfrenzy

Topp 2: Monkey Go Happy 1-4https://pencilkids.com/monkeyhappy1-4.html

De små aporna är ledsna, men de kommer inte att stanna så länge tack vare dig! I dessa fyra nya nivåer av Monkey Go Happy måste du utforska mystiska platser och lösa några pussel genom att interagera med din miljö. Få aporna att le igen!

monkeygohappy1-4

TOPP 1: Robo Racing 2https://www.gamingcloud.com/play/robo-racing-2.html

Tänk dig att världen du bor i ser ut som “Transformers”, och du måste bekämpa robotar från framtiden. Välkommen till Robo Racing 2, ett skjut- och slagsmålsspel vars insats kommer att vara mänsklighetens överlevnad … Just det!

roboracing2