cinemamadness

TopDeGeek 94: veckans bästa flash-spel

Vi är nästan i slutet av semestern. För den sista sträckan ger vi dig nya gratis onlinespel som gör att du kan attackera ett godståg, springa på toaletten och mycket mer!

Topp 5: LOOT The Gamehttps://armorgames.com/play/14172/loot-the-game

Din elefant ser snygg ut, men låt dig inte luras av utseenden, han är ond! I detta skjutspel måste du ta tag i många vapen och gradvis förstöra tåget, liksom alla fiender som möter dig. Hur länge håller du i denna hektiska takt?

plundra

Topp 4: Cinema Madnesshttps://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20441.html

Crazy Dad ville njuta av sin helg i fred genom att gå på bio, men människorna där är riktigt oförskämda. Mellan den som tog sin bebis och den som ropar högt, kan Crazy Dad inte ta det längre. Han kommer därför att bli av med irritationerna på sitt eget sätt!

cinemamadness

Topp 3: Shop Empire Galaxyhttps://www.gamingcloud.com/play/shop-empire-galaxy.html

Efter att ha hanterat ett zombiecenter och många andra komplex går du den här gången ut i rymden och mer specifikt in i framtiden. Även här kommer du utan tvekan att kunna hitta kunder och uppmuntra dem att besöka dina företag. Ett mål, som vanligt: ​​lönsamhet!

shopempiregalaxyTopp 2: Logiska spårhttps://www.kongregate.com/games/ingames/logic-traces-web?haref=FR_LT_081116

Kommer du att kunna använda logik? I detta pusselspel är det allt vi kommer att fråga dig. Du måste rita linjer från de färgade diamanterna i varje nivå. Fyll i rutnätet och uppnå dina mål för att gå till nästa nivå. Lycka till !

mjukvaruspårTOPP 1: Nå toaletten 2https://www.jeux.org/jeu/reach-the-toilet-2.html

Du har en pressande önskan … MYCKET pressande! Med andra ord måste du springa på toaletten om du inte vill att en katastrof ska hända. Framför allt, var snabb och försök att snabbt förstå vad som förväntas av dig på varje nivå, annars berättar jag inte vad som väntar dig !!!

reachthetoilet2