vectorboom

TopDeGeek 95: veckans bästa flash-spel

Helgen slutar, men frukta inte, vi har mycket att göra p-piller lättare. Den här veckan testade vi igen och testade dussintals spel för att ge dig bara det bästa. Kommer du att frestas?

Topp 5: Dangerous Adventure 2 https://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20534.html

Fara, du gillar det, erkänn det! Faktum är att vi ger oss ut på ett nytt episkt äventyr med vår grupp hjältar av olika förmåga. Strategi, tänkande och kritiskt beslutsfattande måste kombineras i uppföljaren till detta helt fantastiska spel. Kommer du att kunna besegra alla dina fiender?

farligt äventyr2

Topp 4: Action Bros https://8iz.fr/jeu/action-bros

Gå i krig med dina vapenbröder och slutför olika uppdrag, var och en farligare än nästa. Skjut ner dina mål, ta skydd så att du inte blir träffad och samla ständigt saker som hjälper dig att uppgradera din hjälte. Lycka till, soldat!

actionbros

Topp 3: Summer Solitaire https://www.solitairesummer.com/

Vilket bättre sätt att passera tiden på sommaren än att spela lite patiens? Dessutom kommer du i denna att få chansen att prova många olika spellägen, var och en med sin egen specificitet och svårighet. Slutför målen och slå tidsrekord!

summersolitaire

Topp 2: Vector Boomhttps://www.jeux.org/jeu/vector-boom.html

Försvara galaxen från inkräktare och kontrollera ett helt nytt vapen som kan minska fiendens fartyg till damm. Gör slagområdet stort, så att dina fiender inte når det moderskip du skyddar.

vectorboom

TOPP 1: Up Beat https://www.gamingcloud.com/play/up-beat.html

Har du rytmen i huden? Vi får reda på det direkt! I det här musikaliska spelet blir ditt mål att spela poäng i rytm, att få så många poäng som möjligt. Du kommer att ha olika låtar att välja mellan, och var och en har sin egen svårighetsgrad. Så är du mer nybörjare eller expert?

optimistisk