spitersanihilation

TopDeGeek 97: veckans bästa flash-spel

Vi är redan i september, men det betyder inte slutet på de bästa spelen. Dessutom närmar vi oss redan snabbt den hundra toppen. Så vad är de spel som mest imponerade på dig? Under tiden, här är några nya som gör dig upptagen den här veckan. Ha så kul !

Topp 5: Moto X3M 3https://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20644.html

Vilket bättre sätt att behålla din fysiska form än att göra lite sport? Och i det här spelet erbjuder vi dig att åka motorcykel! Du kommer att kunna försöka genomföra exceptionella hinderbanor, där svårigheten kommer att vara vid mötet. Du måste behålla din balans genom att gå så långt som möjligt. Lycka till !

motox3m3

Topp 4: sömniga huvudenhttps://fr.y8.com/games/sleepy_heads

Trollkarlen är väldigt upplyft, för lådorna festade högt och hindrade honom från att sova. Det är dags för honom att hämnas och väcka dem i tur och ordning. Hjälp honom att genomföra sin plan genom att placera dina former på rätt platser.

sömnhårTopp 3: Steam Hearthttps://www.jeux.org/jeu/steam-heart.html

Gå på äventyr i en retroatmosfär, som utan tvekan kommer att påminna dig om gamla mytiska plattformsspel. Skjut dina fiender, möt chefer och gå så långt som möjligt i detta exceptionella äventyr.

ånghjärta

Topp 2: Spiters Anihilation 4https://bigdino.com/play/1685/Spiters-Annihilation-4

Spiters är fortfarande här och de har inte slutat terrorisera dig. Den goda nyheten är att du vet hur du kan bli av med det. Du kommer att kunna skicka dem i fällor på varje nivå, så att de inte längre kan segra. Släpp av ånga på dessa jävla monster!

spitersanihilationTOPP 1: Fotbollsdoktor 3https://www.gamingcloud.com/play/soccer-doctor-3.html

Du är fortfarande inte läkare och ändå har du uppmanats att behandla fotbollsspelare. Du måste operera dem, var försiktig så att de inte dör under processen. Om detta verkar super enkelt i teorin, vänta tills du ser praxis !!!

soccerdoctor3